- Reaksiyon puanı
- 595
Arkadaşlar herkes hayallerini yazsında. Görelim 

Yazmaya üşendim.Arkadaşlar Herkes hayallerini yazsın.
Yaz birşeey olmaz.Yazmaya üşendim.![]()
O kadar uzun ki boşver yazmim.Yaz birşeey olmaz.![]()
inşallah gerçek olur.O kadar uzun ki boşver yazmim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aklımda şimdi takıldı ya yazarsam'da gerçek olursa diye.
Elektrik direği olmak istiyorumArkadaşlar herkes hayallerini yazsında. Görelim![]()
Maşallah, ?Kernel yapmak,bir programlama dili yapmak,bir Linux dağıtmı yapmak,yeni bir masaüstü ortamı geliştirmek,bir derleyici yazmak ve kerneli kullanan bir işletim sistemi yapmak yani gerçekleşemeyecek kadar zor hayallerim var.
Cidden baya çokmuş. MaşallahMaşallah, ?
Çok iyi bir hayal.Yarından itibaren hayatımın sonuna kadar zengin,sağlıklı ve güzel bir hayat![]()
okulu atlatip gelecek kaygilarimdan fln kurtulmak bana yeterArkadaşlar herkes hayallerini yazsında. Görelim![]()
Zengin Olmak Ve Refah Ve Huzur İçerisinde Bir Hayat Sürmek Ve Onunda Yanı Sıra Param Daha Çok Olduğu İçin Korkmadan Bütçem Dahilinde Yatırımlara İmza Atabilmek İsterdim Ama Hayal Tabiki Böyle Bir Şey İmkansız Geliyor Bana [emoji28]Arkadaşlar herkes hayallerini yazsında. Görelim![]()
Şu bölüm sonu canavarından geçsem yeter.Arkadaşlar herkes hayallerini yazsında. Görelim![]()
Hocam Öldün Şimdi Sonrası Cehennemde Zebanilerle Bir Gün Geçirdim Videosu Olur O Nasıl Bir Hayal Mübarek [emoji28]Sayısalı tutturuyorum. Trilyonkere trilyon para vuruyorum. Önce jilet gibi bir araba çekiyorum. Sonra yanıma fıstık gibi bir manita yapıyorum. Sonra Allah ne verdiyse ÇATIR ÇUTUR ÇATIR ÇUTUR eziyorum parayı.
Sonra bu bir yer var sabaha kadar içki içiyorsun, alem yapıyorsun, kumar oynuyorsun neresiydi orası ?
Heh Las vegasta içki, kumar, manita üçgeninde bütün parayı buhar ediyorum. Ve sonra dikiyorum nalları.
Ee niye öldüm şimdi ?
Ee ölümlü dünya zirvede bırakmak lazım [emoji23] [emoji23]
(Bu sahneyi bilen yoktur heralde)
Ordan cennete geçersem aleme devam. Hem kötü sayılan duygularımın koparıldığı bir ortamda ne kadar eğlenebilirsem eğlenmeye devam ederim. ?Hocam Öldün Şimdi Sonrası Cehennemde Zebanilerle Bir Gün Geçirdim Videosu Olur O Nasıl Bir Hayal Mübarek [emoji28]
(Mizah Amaçlıdır Ciddiye Almayınız.)