bycash1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 98
Kaliteli Su Geçirmez Bot Markası Önerebilirmisiniz ? Bütçe 700 Civarı
sade siyah veya kahverengi kaliteli bir şey aldıım 2 sene değiştirmeyi düşünmüyorum.outdoor tarzı bir şey mi arıyorsunuz yoksa klasik mi?
Decathlon'dan bakabilirsiniz.Kaliteli Su Geçirmez Bot Markası Önerebilirmisiniz ? Bütçe 700 Civarı
The North Face, Greyder.Kaliteli Su Geçirmez Bot Markası Önerebilirmisiniz ? Bütçe 700 Civarı
model nedirTabikide YDS. Kesinlikle pişman olmazsın.
Günlük spor ayakkabım, kışlık ayakkabım, botum, montum, polarım. Hepsi YDS nin ürünü. Şiddetle tavsiye ederim. Bot sadece 8 yıllık. Eskimedi ? tabi ben kullandıktan sonra nemli bez ile silerim ayakkabıları ve boyanması gerekenler varsa boyarım.
Relment- Pelmo nasıl bu modeliSkechers botlar epey iyi oluyor.
su geçirmez modeli varmıYedek subayken kullandığım yerli olan 4 mevsim YDS markasını kesinlikle öneririm. Onun haricinde Lumberjackte fena değildir.
Zaten kolay kolay su geçirmiyorlar.Hem hafif hem dayanıklı. Tek eksisi biraz kaba gelebilir görünüşü. Su geçirmeyen modelleri de var. İnternet sitesinden bakabilirsin.
bunları beğendim sence su geçirmez sıcak hangisi iyi olurZaten kolay kolay su geçirmiyorlar.Hem hafif hem dayanıklı. Tek eksisi biraz kaba gelebilir görünüşü. Su geçirmeyen modelleri de var. İnternet sitesinden bakabilirsin.
ATTT 1092 PARS. ama şunu belirteyim karda yürürken sıkıntı olmuyor yağmurda filanda. Asfaltta mermerde fayans üstünde zemin ıslaksa dikkat edin. Buzda yürürken de yine aynı şekilde.model nedir