xGuardian1903x
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 146
Kablonet kullanıcı deneyimi olan varsa deneyimini paylaşabilirsiniz
Ben. 6 yıldır kullanıyoruz gayet te memnunuz. Birkaç güne 100 güldüren tarifeye geçeceğiz Allah'ın izniyle.Kablonet kullanıcı deneyimi olan varsa deneyimini paylaşabilirsiniz
Bende birkaç güne sizin tarifeye geçeceğim.Gayet memnunum. 100 güldüren kampanyayı kullanıyorum.
100 mpbs downloadın 95 ini ve 5 mpbs de upload alıyorum.
Siz şuan hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?Bende birkaç güne sizin tarifeye geçeceğim.![]()
Adını bilmiyorum ama olanları söyleyeyim. 25 MBPS, Üst paket ve Vizioon sinema ya da öbür sinema paketi. Birde Netmaster Infinity 401 ve Smith Conax modülün kirası var.Siz şuan hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?
Akşamları 25 mpbs e düşüyor ama bana çok etkisi olmuyor.
İnfinity 401 modem galiba ama smith conax ne onu bilmiyorum. Bende HD9000 diye bir uydu alıcısı var. Kiraları zaten tarifeye dahil.Adını bilmiyorum ama olanları söyleyeyim. 25 MBPS, Üst paket ve Vizioon sinema ya da öbür sinema paketi. Birde Netmaster Infinity 401 ve Smith Conax modülün kirası var.![]()
Bizde Conax modülden önce NETA HD8800 dü sanırım modeli o vardı. Eski modem ise NetMaster CBW-383Z4 tü (ki hala duruyor ve bir sorunu yok).İnfinity 401 modem galiba ama smith conax ne onu bilmiyorum. Bende HD9000 diye bir uydu alıcısı var. Kiraları zaten tarifeye dahil.
Tarife değiştirince modem ve uydu alıcı da mı değişecek?Bizde Conax modülden önce NETA HD8800 dü sanırım modeli o vardı. Eski modem ise NetMaster CBW-383Z4 tü (ki hala duruyor ve bir sorunu yok).![]()
Hayır.Tarife değiştirince modem ve uydu alıcı da mı değişecek?
Öyle mi? Modem değişir diye düşünmüştümHayır.
Doğru. Infinity 401 ve Conax modülden memnunuz. Modülun ne olduğuna Internet'ten bakabilirsiniz.Öyle mi? Modem değişir diye düşünmüştümAma sorunu yoksa değişmesine de gerek yok.
Şifreli yayınları mı gösteriyor yoksa dijital yayınları mı? İnternettte kesin bir bilgi bulamadımDoğru. Infinity 401 ve Conax modülden memnunuz. Modülun ne olduğuna Internet'ten bakabilirsiniz.![]()
Set üstü kutunun işlevini yerine getiriyor. Çift kumanda derdi yok.Şifreli yayınları mı gösteriyor yoksa dijital yayınları mı? İnternettte kesin bir bilgi bulamadım![]()
CI, CI+'a Vikipedi'den bakabilirsiniz.Şifreli yayınları mı gösteriyor yoksa dijital yayınları mı? İnternettte kesin bir bilgi bulamadım![]()
Televizyonu tek kumandayla mı kontrol edebilme imkanı sunuyor?Set üstü kutunun işlevini yerine getiriyor. Çift kumanda derdi yok.![]()
Hayır. Şöyle göstereyim:Televizyonu tek kumandayla mı kontrol edebilme imkanı sunuyor?
Televizyonu tek kumandayla mı kontrol edebilme imkanı sunuyor?
Farklı modül için kanal aramaya yarıyor anladığım kadarıyla.Hayır. Şöyle göstereyim:
![]()
Rehber - Türksat Kablo TV Kanal Araması Nasıl Yapılır?
Herkese merhaba. Bugün ki rehberimizde Kablo TV yani eski adıyla Teledünya'da kanal araması nasıl yapılır onu göstereceğim. Set üstü kutularda otomatik olarak kanal aramasını kendi yapıyor. O yüzden ben CI ve CI+ modül kullanıcıları için göstereceğim. İlk önce televizyonun ayarlardan bu sekmeye...forum.shiftdelete.net
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 125093
Yüz güldüren.kablonete geçsek( ilk defa) 100 mega bit bir ev İnterneti alsak hangi paketi önerirsiniz link atarmısınız
Lınk ?Yüz güldüren.
Lınk ?
Teşekkür ama içinde kablo TV falan var bu paketi aldığımız zaman onlar ayrıcalık olarak mı geliyor![]()
100 Güldüren Kampanya | Kablo
,00 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.turksatkablo.com.tr
Hocam biz vodafonedan 25 mbps lik paketten geçmek istiyoruz,cayma bedeli ne kadar ödüyor birde ttnet de cayma bedelini ttnet öderse birazını aynı hızdan başlatmak zorundalarmış kablo netde böyle birşey varmı![]()
100 Güldüren Kampanya | Kablo
,00 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için kampanya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.turksatkablo.com.tr
Cayma bedelini bilemem. Biz 6 yıldır müşterileriyiz. Sanırım sen benim de yeni Kablonet abonesi olduğumu zannettin. Hayır, biz 6 yıldır müşterileriyiz. Tahaaüt bittiği için 100 güldürene geçeceğiz o kadar. Kurulum ise randevu sistemi ile oluyor.Hocam biz vodafonedan 25 mbps lik paketten geçmek istiyoruz,cayma bedeli ne kadar ödüyor birde ttnet de cayma bedelini ttnet öderse birazını aynı hızdan başlatmak zorundalarmış kablo netde böyle birşey varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam birde internetin kurulması kaç gün sürüyor
???Teşekkür ama içinde kablo TV falan var bu paketi aldığımız zaman onlar ayrıcalık olarak mı geliyor
gayet iyi.Kablonet kullanıcı deneyimi olan varsa deneyimini paylaşabilirsiniz