Steam sonbahar indirimlerine son 1 hafta!

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Black friday ile sonbahar indirimleri birleştirildi 25 kasımda başlaması bekleniyor
160-170 tl bakiyem var Hangi oyunları önerirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam Community :: Unique+ profilim

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Yokmu tavsiye

KTMR

Asistan
Reaksiyon puanı
128
Mars Horizon diye bir oyun çıkmış. Eğer uzay merakınız varsa beğenebilirsiniz. Grafikleri hoş duruyor. Kendi uzay şirketinizi kurup Samanyolu Galaksisi'nde bulunan tüm gezegenlere gidebiliyorsunuz. Oyunun amacı ise diğer şirketlerden önde gitmek. Ayrıca şirket dediğime bakmayın, NASA, ESA gibi ülke kuruluşlarından bahsediyorum. Bunlardan birini seçiyorsunuz, ismini ve logosunu değiştirip o kuruluşta oynuyorsunuz. Hiçbir değişiklik yapmadan direkt olarak NASA, ESA ismini de kullanabilirsiniz tabi.

Oyunda şu an bulunan ülkeler : ABD(NASA) , Avrupa Bir. (ESA) , Çin (CNSA) , Sovyetler (Roskosmos) , Japonya (JAXA)

Oyun 1960 yılında başladığı için Sovyetler var. Sovyetlerin yıkılma tarihine kadar oynanıyor mu bilmiyorum.

Oyunun tek kötü yanı zor ayarlarda şirketlerin sizden önde gitmesi. Misal siz Moon Orbit araştırması yaparken onlar Moon Orbit + herhangi bir araştırma yapıyor. Sizden önde gidiyorlar. Belki çözümü vardır, ben bulamamışımdır.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
20 TL'ye 100+ saat oyun süresi sunan bir oyun. Üstelik Türkçe dil desteği de var. Bu geliştiriciler daş mı yesin orijinal oyun almak gibisi yoktur :D
İnsin alırım :D

Başka öneri ?

Başka öneri?

Son düzenleme:

zPro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ets 2 mp ram min. kaç olmalıydı alacağım hemde Ac origins önerebilirim

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
arkadaşlarla oynamalık deep rock galactic var.

kaçırılmayacak kadar güzel oyun, aldığı yorumları hakediyor.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Halo serisine de bakabilirsiniz. Benim oynamaktan sıkılmadığım ve sevdiğim oyun serisi. ?
Ama maalesef Türkiye'de çok seveni yok. ?

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Bu arada sistemim her oyuna yetiyor o yüzden yüksek gereksinimli oyunları söyleyebilirsiniz

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Doom Eternal 40’a falan düşerse kap bence

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Başka öneri?

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
red alert alacağım bekliyorum

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
Steam aynı oyunları ısıtıp ısıtıp satıyor ilgimi çekmiyor.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
RDR 2 200₺ civarı düşmüştü en son (yanlış hatırlamıyorsam), alınabilir.

JawBone

Doçent
Reaksiyon puanı
612
Halo serisine de bakabilirsiniz. Benim oynamaktan sıkılmadığım ve sevdiğim oyun serisi. ?
Ama maalesef Türkiye'de çok seveni yok. ?
ben de indirim zamanını bekliyorum girmezse de alacağım geçen gün HALO 4 de eklendi tadında yenmez :yum:

Project Winter 16tl altına düşer bence alınır bu

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Şuan Witcher 3,Hitman 2 , 13th Friday, Fifa 21 ve Pes 21 ilgimi çekiyor başka varmı öneri?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Witcher online olmadığı için para vermeye gerek yok ama aç origins iyi tavsiye görkem abi ?
Bunu da bir de witcher için diyon. Senin linç edilmen, toplumdan dışlanman, yok sayılman, görmezlikten gelinmen lazım. Şaka bir yana; Görkem dememiş ben ekleyeyim; witcher 3'ün 2 dlcsi oyun büyüklüğünde. Ubisoft yemin ediyorum o dlclerin birini 40 diğerini 50 dolara ayrı oyun diye satar. Hatta ne 50 doları Blood and Wine' direkt AAA oyun fiyatına yani 60 dolara satar. Canım çekti bak 3.'ye bir daha mı başlasam. Alıntıladım ama sana özel demiyorum benzer düşüncedeki herkes için diyorum. Bırakın şu online olmayan oyuna para verilmez mantığını hak ediyorsa bal gibi de verilir.

Ben hem sana hem de diğer arkadaşlara genel bir tavsiye verecem. Yakuza Kiwamiler (0-1-2). Wolfenstein Serisi (New Order-Old Blood-New Colossus) Nier Automata, Grim Dawn (Full Paket), Hades, Gears 5, Ori (her ikisi de), Persona 4 Golden. Son olarak uzun süredir duymama rağmen geçenlerde oynama fırsatı bulduğum ve tabiri caizse bayıldığım oyun; Legend of Heroes Trails in the Sky serisi. Bu özellikle görselliğinden dolayı herkese hitap etmeyebilir ama benim için senaryo ve karakterler önemli görsellik olsa da olur olmasa da diyorsanız hiç düşünmeyin derim. Witcher 3'ten daha iyi o konuda. Özellikle de villain konusunda.

Witcher'ı alırsan burdan etiketle bir kaç mod tavsiyesi vereyim. Görselliği daha da iyi hale getirmen için :) Önemli bir tavsiye witcher 3'e en kötü 1 ve 2'nin internetten hikayesini okuyup başla. Bana göre oynasan çok daha iyi ama en azından 1 ve 2'nin hikayelerini okumadan başlama 3'e.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
kütüphanende pek bir şey yok. Hoşuna giden herhangi bir oyunu alıp oynayabilirsin

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Başka öneri?

Bunu da bir de witcher için diyon. Senin linç edilmen, toplumdan dışlanman, yok sayılman, görmezlikten gelinmen lazım. Şaka bir yana; Görkem dememiş ben ekleyeyim; witcher 3'ün 2 dlcsi oyun büyüklüğünde. Ubisoft yemin ediyorum o dlclerin birini 40 diğerini 50 dolara ayrı oyun diye satar. Hatta ne 50 doları Blood and Wine' direkt AAA oyun fiyatına yani 60 dolara satar. Canım çekti bak 3.'ye bir daha mı başlasam. Alıntıladım ama sana özel demiyorum benzer düşüncedeki herkes için diyorum. Bırakın şu online olmayan oyuna para verilmez mantığını hak ediyorsa bal gibi de verilir.

Ben hem sana hem de diğer arkadaşlara genel bir tavsiye verecem. Yakuza Kiwamiler (0-1-2). Wolfenstein Serisi (New Order-Old Blood-New Colossus) Nier Automata, Grim Dawn (Full Paket), Hades, Gears 5, Ori (her ikisi de), Persona 4 Golden. Son olarak uzun süredir duymama rağmen geçenlerde oynama fırsatı bulduğum ve tabiri caizse bayıldığım oyun; Legend of Heroes Trails in the Sky serisi. Bu özellikle görselliğinden dolayı herkese hitap etmeyebilir ama benim için senaryo ve karakterler önemli görsellik olsa da olur olmasa da diyorsanız hiç düşünmeyin derim. Witcher 3'ten daha iyi o konuda. Özellikle de villain konusunda.

Witcher'ı alırsan burdan etiketle bir kaç mod tavsiyesi vereyim. Görselliği daha da iyi hale getirmen için :) Önemli bir tavsiye witcher 3'e en kötü 1 ve 2'nin internetten hikayesini okuyup başla. Bana göre oynasan çok daha iyi ama en azından 1 ve 2'nin hikayelerini okumadan başlama 3'e.
Witcher 3 alcam zaten yine indirime girerse

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
A Plague Tale İnnonence. Red Dead Redemption 2. AC alırsan da Odyseys al origin değil.