Ardaaaaq
Asistan
Paycell üyeliği açtım henüz gmail doğrulamadım kullanmak için gmaili doğrulamak gerekiyormuş aylık ücret kesermi şuanda iptal etmem gerekirmi
(Konu bulamadım konu için özür dilerim)
kullanamıyorsan neden kessin? kartın aktive edilmiş ise keserPaycell üyeliği açtım henüz gmail doğrulamadım kullanmak için gmaili doğrulamak gerekiyormuş aylık ücret kesermi şuanda iptal etmem gerekirmi
papara pek çok ayrıcalıkla beraber aylık sadece 1 tl alıyor harika ama gamerler için ininal öneririmAylik ücreti yok diye biliyorum ışlem ücretli..
Papara daha iyi onu öneririm
Paycellden daha iyi değıl mi?papara pek çok ayrıcalıkla beraber aylık sadece 1 tl alıyor harika ama gamerler için ininal öneririm
ikisininde iyi yanları var paycellde harcadıkca birşeyler kazandırıyorPaycellden daha iyi değıl mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence evet
Papara herhangi bir aylık ücret almıyor.papara pek çok ayrıcalıkla beraber aylık sadece 1 tl alıyor harika ama gamerler için ininal öneririm
Ama banka kartı ile çoğu internet sitesinden alışveriş yapılamıyor.Bence yaşınız 18 den küçükse İş bankasından çocuk kartı alın hiçbir işlem ücreti yok normal banka kartı gibi