Derbeder23
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Sa arkadaşlar bende Redmi Note 8 var miui 12 güncellemesi çoktandır geldi fakat ben yapmadım güncellemeyi yapanlar şarjı güncellemeden sonra nasıl gidiyor
Hocam telefonu aldığınızda güncellemeyin diyen birisi vardı, hiç güncellemesem sorun olur mu? M51/Poco X3 NFC içinMIUI 12 çıkalı çoook oldu ama daha düzgün bir şekilde getiremediler. Zaten son Android güncellemesiydi, MIUI 13 çıkınca da büyük ihtimalle ya çok geç verecekler ya da sürekli gelecek deyip güncellemeyi rn8'e vermeyecekler. İşte ama kimse anlayamıyor bunu. Rn 8'e kararlı sürüm gelmeyebilir bile ki bence gelmeyecek. Amiral gemisi bile olsa eğer Xiaomi ise son güncellemesi ile çok sıkıntılı hale geliyor ve en fazla son güncelleme 2yıl sonra veriliyor. Düşünsenize 8000 verdiğiniz Mi 10'un 2 yıl sonra sıkıntı çıkardığını. Hiç amiral gemisi kullandın mı diye soruyorlar. Sanki amiral gemisi olsa da MI cihazların hepsinin 2 yıl boyunca ve aynı güncellemeleri aldığını bilmiyormuşçasına konuşuyor o soranlar.
Eğer telefonunuzda bir sıkıntı yoksa o kişinin dediği gibi güncellememek en mantıklısı. Sıkıntısız ise öyle devam edin derim.Hocam telefonu aldığınızda güncellemeyin diyen birisi vardı, hiç güncellemesem sorun olur mu? M51/Poco X3 NFC için![]()
Eski haline dönebiliyor muyuz?Eğer telefonunuzda bir sıkıntı yoksa o kişinin dediği gibi güncellememek en mantıklısı. Sıkıntısız ise öyle devam edin derim.
Cihazı unlock etmeden dönemezsiniz.Eski haline dönebiliyor muyuz?
Hâlâ aynı düşünüyorum sıkıntı çıkarıyor dediğin kasması falansa ne Mi 10T ne Mi 10 2 yıl sonra kasmaz.MIUI 12 çıkalı çoook oldu ama daha düzgün bir şekilde getiremediler. Zaten son Android güncellemesiydi, MIUI 13 çıkınca da büyük ihtimalle ya çok geç verecekler ya da sürekli gelecek deyip güncellemeyi rn8'e vermeyecekler. İşte ama kimse anlayamıyor bunu. Rn 8'e kararlı sürüm gelmeyebilir bile ki bence gelmeyecek. Amiral gemisi bile olsa eğer Xiaomi ise son güncellemesi ile çok sıkıntılı hale geliyor ve en fazla son güncelleme 2yıl sonra veriliyor. Düşünsenize 8000 verdiğiniz Mi 10'un 2 yıl sonra sıkıntı çıkardığını. Hiç amiral gemisi kullandın mı diye soruyorlar. Sanki amiral gemisi olsa da MI cihazların hepsinin 2 yıl boyunca ve aynı güncellemeleri aldığını bilmiyormuşçasına konuşuyor o soranlar.
2 yıl çok uzun bir süre değil mi?Hâlâ aynı düşünüyorum sıkıntı çıkarıyor dediğin kasması falansa ne Mi 10T ne Mi 10 2 yıl sonra kasmaz.
Değil, Snapdragon 865'den bahsediyoruz.2 yıl çok uzun bir süre değil mi?
Geldiği günden beri kullanan biri olarak şunları söyleyebilirim. Animasyonlardaki değişiklikler direkt olarak gözünüze çarpıyor. Diğer özelliklerde bazı özellikler iyileştirilmiş fakat bazı yazılımsal sorunlar hala sürmekte. Şarj konusunda bir düşüş gözlemlemedim.Sa arkadaşlar bende Redmi Note 8 var miui 12 güncellemesi çoktandır geldi fakat ben yapmadım güncellemeyi yapanlar şarjı güncellemeden sonra nasıl gidiyor
O zaman zamanında 845 ile bu en iyilerinden denen Mi 8'in nasıl gözümün önünde Rn 8 gibi giriş animasyonunda bile kastığını, takıldığını açıklar mısınız?Hâlâ aynı düşünüyorum sıkıntı çıkarıyor dediğin kasması falansa ne Mi 10T ne Mi 10 2 yıl sonra kasmaz.
Allah Allah ne kadar ilginç çevremdekilerin Mi 6'sı hâlâ tıkır tıkır kasmadan çalışıyor, annemin Mi 5'i daha bu sene kasmaya başladı.O zaman zamanında 845 ile bu en iyilerinden denen Mi 8'in nasıl gözümün önünde Rn 8 gibi giriş animasyonunda bile kastığını, takıldığını açıklar mısınız?
Şimdi 865'ten bahsediyoruz ama o zamanda 845'ten bahsediyorduk o zamanın en iyisi 845 idi.
Poco X3 güncelledim kamerasının geniş açısı bozuldu, bazı uygulamalar durdurulmaya başladı ve normalde fazla uygulama olmamasına rağmen 40gb kullanım gözüküyordu, formatlayıp eski uygulamalarımı olduğu gibi yükledim. Hem telefon düzeldi hem kamerası düzeldi, kullanılan alan da 27 gb oldu.Hocam telefonu aldığınızda güncellemeyin diyen birisi vardı, hiç güncellemesem sorun olur mu? M51/Poco X3 NFC için![]()
Büyük versiyon geçişlerinde uygulamaların databaselerinde değişiklik olur, bu da uyumsuzluklara neden olur.Poco X3 güncelledim kamerasının geniş açısı bozuldu, bazı uygulamalar durdurulmaya başladı ve normalde fazla uygulama olmamasına rağmen 40gb kullanım gözüküyordu, formatlayıp eski uygulamalarımı olduğu gibi yükledim. Hem telefon düzeldi hem kamerası düzeldi, kullanılan alan da 27 gb oldu.
Yani güncelleme sonrası telefonu resetlemek gerekiyor xiaomilerde, gerçi güncelleme sonrası aksaklıklar iPad' imde de olmuştu.
Şarj konusunda çok şikayet gördüm.Sa arkadaşlar bende Redmi Note 8 var miui 12 güncellemesi çoktandır geldi fakat ben yapmadım güncellemeyi yapanlar şarjı güncellemeden sonra nasıl gidiyor
Hocam ben sürekli resetleyememYani güncelleme sonrası telefonu resetlemek gerekiyor xiaomilerde, gerçi güncelleme sonrası aksaklıklar iPad' imde de olmuştu.
Rn8 deki kasma sorununu sadece cihazı yeniden başlattığımda gördümO zaman zamanında 845 ile bu en iyilerinden denen Mi 8'in nasıl gözümün önünde Rn 8 gibi giriş animasyonunda bile kastığını, takıldığını açıklar mısınız?
Şimdi 865'ten bahsediyoruz ama o zamanda 845'ten bahsediyorduk o zamanın en iyisi 845 idi.
Bişey sorcam bende şuan sorunlar düzeldi ama tam ekran göstergesi özelliği gelmedi.Büyük versiyon geçişlerinde uygulamaların databaselerinde değişiklik olur, bu da uyumsuzluklara neden olur.
Miui 11 den 12 ye geçerken ya fastbootta tertemiz bir yükleme yapmanız gerekir yada twrp de dalvik+cache+system+DATA yı formatlamanız gerekir.
Yaptığınız kurulumu MIUI 12 ile de yaparsanız aynı 11 gibi düzgün çalışır.
o çizgi açılıp kapanabiliyor yanlış hatırlamıyorsam tam ekran ayarlarındaydı.Bişey sorcam bende şuan sorunlar düzeldi ama tam ekran göstergesi özelliği gelmedi.
iPhone x, xr, xs, 11... Gibi telefonların altındaki o çizgi var ya...
Redmi note 8 serisinde vs. Gelmiş ama bana gelmedi ya
o çizgi açılıp kapanabiliyor yanlış hatırlamıyorsam tam ekran ayarlarındaydı.
"hide full screen indicator" yazıyor, seçimi kapattığınızda çizgi gelir.
12.1 de var 12.0 da olmayabilir, bende xiaomi.eu weekly yazılımı yüklü.Ekli dosyayı görüntüle 124697
Bende o özellik yok, miui 12.0.3.0 versiyonu yüklü. Bunu sorabileceğim xiaomi yetkilisi yok mu ben bu özelliği istiyorum ya, redmi note 7 de bile var hem daha eski hem daha kötü bir telefon...
Nasıl yüklerim ya da gelecek mi benim telefona da12.1 de var 12.0 da olmayabilir, bende xiaomi.eu weekly yazılımı yüklü.
gelir muhtemelen 12.1 stabil daha yayınlanmadı bizim kullandığımız beta sürümüNasıl yüklerim ya da gelecek mi benim telefona da
Bazı uygulamalarda tek tek açmak gerekiyor. Ayarlarda arama kısmına tam ekran görünüm yazın ve istediğiniz uygulamaları işaretleyin.Bişey sorcam bende şuan sorunlar düzeldi ama tam ekran göstergesi özelliği gelmedi.
iPhone x, xr, xs, 11... Gibi telefonların altındaki o çizgi var ya...
Redmi note 8 serisinde vs. Gelmiş ama bana gelmedi ya