Sitelerdeki Videolar nasil pc ye indirilir?

superukala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam bir cok sitede degisik formatlarda videolar yayinlanmakda youtube deki gibi misal.
Youtubeden videoyu indirebiliyoruz hatta istedigimiz formata cevirebiliyoruz
ancak haber7.com da cikan bazi videolu haberler gibi buna benzer cok degisik haber sitelerinde yayinlanmis olan videolari pc ye nasil indirebiliriz?
Buralardaki videolarin formatlari nedir?
Bu video türlerini nasil pc ye indirebiliriz?
Bu videolari nasil baska formatlara converter yapabiliriz?

Benim bu konuda cok detayli videolu yada resimli genis aciklamalara ihtiyacim var bilgilerini paylasan olursa memnun olurum simdiden cok tesekkür ederim :helpsmilie:

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
bu tür videoların hepsini formatı flv dir...
sen o videoyu bir kez bile izlemişsen o senin bilgisayarına inmiş demektir...
kullandığın tarayıcının cache dosyasına git...
eğer boyutu mb olan bir dosya görüyorsan o izlediğin videodur onu kopyala masasütüne vs at. sonra ismini değiştir sonuna ".flv" ekle... eğer sisteminde k-lite kodec gibi codec paketleri yüklüyse artık o dosyayı izleyebilirsin istersen converterlar ile türünü değiştirebilirsin...

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Internet Download Manager programı kullanırsan videoların köşesinde "bu videoyu indir" şeklinde bir buton çıkar.Tek tıkla halledersin sorununu.Ben öyle yapıyorum.
Ayrıca firefox'un videoları kolayca indirebilmek için bir eklentisi vardı hatırladığım kadarıyla ama ismini hatırlamıyorum.Bilen varsa onu da paylaşsın lütfen, çözelim arkadaşın sorununu :)

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR nasıl yapılabileceğini örnek olarak vermiş ama bunu da 2. bi yol olarak veriyorum. fazla bilgi göz çıkarmaz :D

------------------------------------

bu işi firefox ile çözebilirsin.

Gerekli program ve eklentiler:
1 adet Flashget 1.9.6, 1 adet Mozilla Firefox 3.0.5, 1 adet Flashgot 1.1.7.1. Dikkat ettiyseniz hepsinden 1 adet yeterli oluyor xD neyse geçiyoruz...

Kurulum:
Önce Mozilla Firefox ve Flashget programlarını yüklersin. Daha Firefox'un içerisinden Flashgot eklentisini kurarsın.

Kullanım:
Herhangi bir video sitesine girilir. site açılımı tamamnlandıktan sonra firefox'ta videoyu indirebilmemiz için bir simge belirir.

Örnek resim:

videodownloadhd3.jpg

Sonuç:
Tüm video sitelerinden istediğimiz gibi video indirebiliriz. Afiyet olsun.

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu firefoxun hangi teması

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
teşekürler link düzeltmesi için bende Office 2007 Black temasını kullanıyodum istersen dene bi onu. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8076

superukala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamünaleyküm...
Tüm yardimci olmaya calisan arkadaslara cani gönülden cok tesekkür ederim. Allah cc razi olsun hepinizden.
Ben buraya yazmamistim sanirim Frefox dan söz edilmis ben ondan memnun degilim explorer kullaniyorum Elbruz46 ve Wintonscash arkadaslarimizin dedigini deniyeyim insaallah elde ettigim sonucuda burada yazarim yine olup olmadigini. Fakat bu söz edilen cashe dosyasini explorer de yada pc de nasil bulacam nerden bakacam :-( bilmiyorumm
Tekrar tesekkür ederim hepinize yardimlariniz icin