Cyber2021
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Oppo Reno 2Z Mi? Oppo A73 Mü? A91 Mi? Hangisi Sizce Bu 3 Modelden Biri
Ya 3000-3200 civarı ama nolur realme deme hoşuma gitmiyo benimBütçe belirtirseniz bu paraya daha iyi cihazlar var.
Realme Oppo num markası.Ya 3000-3200 civarı ama nolur realme deme hoşuma gitmiyo benim
İkinci el İphone 8 al geç.Ya 3000-3200 civarı ama nolur realme deme hoşuma gitmiyo benim
ayrıldılar diye biliyorum realme oppodanRealme Oppo num markası.
Çıkabilirsen reno 4 al oppo tarafında.
Realma 7 öneririm.
bbk grubundalar halaayrıldılar diye biliyorum realme oppodan
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide reno 2znin ne eksiği var ve android 11de aldı
Oppo Reno 2Z Mi? Oppo A73 Mü? A91 Mi? Hangisi Sizce Bu 3 Modelden Biri
Oppo istiyorsan bu üçü yerine Reno4 Lite öneririm 3500 seviyelerine çıkabilirsen Poco X3.Ya 3000-3200 civarı ama nolur realme deme hoşuma gitmiyo benim
Nasıl yani?reno 4 litenin asıl fiyatı nedir
doğru fiyatı
Ben realme 7 derim. Ayrıldılar ama her şeyleri benzer.ayrıldılar diye biliyorum realme oppodan
hmmm bi inceliyim onu ben3200 TL bnadındaydı geçen hafta 100 TL zam gelmiş 3300 TL olmuş.
![]()
Oppo Reno4 Lite
Oppo Reno4 Lite CPH2125 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
hmmm bi inceliyim onu ben
a73 nası daha 1 hafta oldu nerdeyse çıkalıOppo reno2z senin 2 nesil üstü bu almış iken bunu al o fiyatlara.
Ama çıkabiliyorsan bunun bir üsttü Oppo Reno 4 alsan Snapdragon işlemci ile daha uzun ömürlü olacaktır..
a73 nası daha 1 hafta oldu nerdeyse çıkalı
ayrıldılar diye biliyorum realme oppodan
Eskidi, Reno 4 çıktı.bide reno 2znin ne eksiği var ve android 11de aldı
2500 bandındaki telefonlar fiyatına göre o kadar kötü ki A73 kötünün iyisi oluyor ne güzel Realme 6 2500'e satılıyordu onun da fiyatı arttı.a73 nası daha 1 hafta oldu nerdeyse çıkalı