- Reaksiyon puanı
- 554
Konu kapanmıştır hiçbir problem yok da o yüzden.Öncelikle cevaplayan herkese teşekkür ederim
Resimdede gördüğünüz gibi windows 10 pro sistemde vram 0 gözükmekte lütfen yardım edin (DRIVER GÜNCEL)
Video belleği 0 diyor , bu sorun değil mi ? SORUN :/Konu kapanmıştır hiçbir problem yok da o yüzden.
Değil. Sorun yok dediğim gibi açtığın konu lüzumsuz.Video belleği 0 diyor , bu sorun değil mi ? SORUN :/
boş muhabbet yapmayacağım öğrenmek için bu forumda olduğumu söylemek istiyorum lüzumsuz değil yardıma ihtiyacım oldupu için konuyu açtım istemiyorsanız cevap vermeyin teşekkürlerDeğil. Sorun yok dediğim gibi açtığın konu lüzumsuz.
Ben boş muhabbet anlamında demedim. Sorun olmadığı halde konu açmana dedim.boş muhabbet yapmayacağım öğrenmek için bu forumda olduğumu söylemek istiyorum lüzumsuz değil yardıma ihtiyacım oldupu için konuyu açtım istemiyorsanız cevap vermeyin teşekkürler
Bu I-GPU oyun için değil. O yüzden Intel vermemiş ona.boş muhabbet yapmayacağım öğrenmek için bu forumda olduğumu söylemek istiyorum lüzumsuz değil yardıma ihtiyacım oldupu için konuyu açtım istemiyorsanız cevap vermeyin teşekkürler
hocam burda öğrenmek istediğim vrami kullanıyormu pc bunu öğrenmek istedim birde tavsiyenize uyarak windows 7 yükleyeceğim ama windows 7 superlight indirmeyi düşünüyorum sizce nasılBen boş muhabbet anlamında demedim. Sorun olmadığı halde konu açmana dedim.
Korsan Windows 7'ler hakkında bir bilgim yok ama kurabilirsin (32 bit ise).hocam burda öğrenmek istediğim vrami kullanıyormu pc bunu öğrenmek istedim birde tavsiyenize uyarak windows 7 yükleyeceğim ama windows 7 superlight indirmeyi düşünüyorum sizce nasıl
daha önce yükledim memnundum ancak VHPS virüsü bulaştırdığım için kaldırmıştım sizce performans açsısından hangisini indireyim superlite mi normalmiKorsan Windows 7'ler hakkında bir bilgim yok ama kurabilirsin (32 bit ise).![]()
Normal orijinal ISO indirin.daha önce yükledim memnundum ancak VHPS virüsü bulaştırdığım için kaldırmıştım sizce performans açsısından hangisini indireyim superlite mi normalmi