Rifat Serdaroğlu gözaltına alındı ve serbest bırakıldı.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Adamı tanımıyorum ama haberde garip olan nedir ?

Cumhurbaşkanına hakaret suçundan birine dava açılırsa her zaman olay böyle oluyor. İfadeye çağrılıyorlar. Gitmeyen olursa yakalandıkları ilk yerde en yakın karakoka götürülüp ifadesi alınıp serbest bırakılıyorlar...

Sanki adamı karakola çekip falakaya yatırmışlar gibi bir başlık atmış SÖZCÜ gene ALGI yaratma efsane :) Adamın üstü bile aranmamış. İfadesini vermiş serbest kalmış.

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Yok canım garip olan bir şey yok. Türkiye normali işte.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Yok canım garip olan bir şey yok. Türkiye normali işte.

Ben şimdi normal bir vatandaş olarak senden şikayetçi olsam ne olacak sanıyorsun burada yaşanandan farklı bir olay mı olacak ?

Seni ifadeye çağırackalar ifadeye gitmezsen polis gelecek seni karakola götürecek ifadeni alıp serbest bırakacak sonra mahkemelik bir olay olursa mahkemeye çağırılacan... Sanki hiç olmayan bir şey gibi ALGI yaratma çabanız yokmu...

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Yok.
Ayrıca soru ekleri ayrı yazılır. Onu da ekleyeyim :)

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Yok.
Ayrıca soru ekleri ayrı yazılır. Onu da ekleyeyim :)
Bu SIĞ muhalefet yüzünden işte CHP iktidar olamıyor :( Sabah Akşam Sözcü gazetesinin şu tarz haberlerini göre göre millet bıktı. Sanki hiç olmayan dünyada örneği olmamış bir hareketmiş gibi haber yapıyorlar. Ülkede 85 milyon insan varsa kim olursa olsun birinden şikayetçi olsa SONUÇ BU ŞEKİLDE OLACAK ama işte haber olsun torba dolsun diye haber...

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Normalde bence ceza alması gerekirdi. Ayrıca garip birşey yok, ağır hakaret yada şikayetçi olunmadıysa ifadesi alınıp bırakırlar.

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Bu SIĞ muhalefet yüzünden işte CHP iktidar olamıyor :( Sabah Akşam Sözcü gazetesinin şu tarz haberlerini göre göre millet bıktı. Sanki hiç olmayan dünyada örneği olmamış bir hareketmiş gibi haber yapıyorlar. Ülkede 85 milyon insan varsa kim olursa olsun birinden şikayetçi olsa SONUÇ BU ŞEKİLDE OLACAK ama işte haber olsun torba dolsun diye haber...
Siz chp ile takıntılısınız sanıyorum. Çünkü benim yazdığım her yorumu bir şekilde chp'ye bağlıyorsunuz. Bin kere de size takım tutar gibi parti tutmadığım söylediğim halde.

Ekli dosyalar

• grafik1-768x417.png
    grafik1-768x417.png
    90 KB · Görüntüleme: 91
  • grafik2.jpeg
    grafik2.jpeg
    90.5 KB · Görüntüleme: 107
  • grafik3.jpeg
    grafik3.jpeg
    36.6 KB · Görüntüleme: 92

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Siz chp ile takıntılısınız sanıyorum. Çünkü benim yazdığım her yorumu bir şekilde chp'ye bağlıyorsunuz. Bin kere de size takım tutar gibi parti tutmadığım söylediğim halde.
Aynen Aynen Sen CHP'li değilsindir :D CHP kim sen kim zaten. Sen tarafsız bakıyorsun...

Bu arada attığın tabloda 2016 yılından sonra Hakaret davaları aşırı artmış... Allah Allah neden acaba ? 2016 da ne oldu ki acaba. Birinin kuyruğuna mı bastı nasırını mı ezdi ki Cumhurbaşkanı dava sayısı artmış bu insanlar hakaret etmeye başlamış Cumhurbaşkanına...

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Sen eğer kendine ayna tutmayıp devamlı sorunu dışarıda ararsan sana kimse yardımcı olamaz.

Sana şu geçtiğimiz 1 ayda pek çok konu karşıt fikirli olmamıza rağmen dilim döndüğünce iyi niyetle anlatmaya çalıştım. Ama kusura bakmayın siz AKP fanatiği olduğunuz sürece kimsenin size yardımcı olması mümkün değil.

Bırakın sizinle ortak noktada buluşmayı siyaseten, ben size dürüst olarak CHP'li olmadığımı söylüyorum. Bu söylem siyasi bir konu gibi tartışılacak bir tarafı olan bir konu değil. Ben aksini söyleyene ya da siz aksini ispatlayana kadar bu konuda dediğim doğrudur. Ama siz ısrarla konuyu CHP'ye getiren ve/veya benim CHP olduğumu ima eden sözler söylüyorsunuz.

Her neyse lafı uzatmadan sonuca gelirsek, siz benim söylediğim kendim ile ilgili basit bir söze dahi inanmadığınız için bundan sonra vaktimi sizin yorumlarınıza cevap vermeye ayırmayacağım.

Sevgiler.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Sen eğer kendine ayna tutmayıp devamlı sorunu dışarıda ararsan sana kimse yardımcı olamaz.

Sana şu geçtiğimiz 1 ayda pek çok konu karşıt fikirli olmamıza rağmen dilim döndüğünce iyi niyetle anlatmaya çalıştım. Ama kusura bakmayın siz AKP fanatiği olduğunuz sürece kimsenin size yardımcı olması mümkün değil.

Bırakın sizinle ortak noktada buluşmayı siyaseten, ben size dürüst olarak CHP'li olmadığımı söylüyorum. Bu söylem siyasi bir konu gibi tartışılacak bir tarafı olan bir konu değil. Ben aksini söyleyene ya da siz aksini ispatlayana kadar bu konuda dediğim doğrudur. Ama siz ısrarla konuyu CHP'ye getiren ve/veya benim CHP olduğumu ima eden sözler söylüyorsunuz.

Her neyse lafı uzatmadan sonuca gelirsek, siz benim söylediğim kendim ile ilgili basit bir söze dahi inanmadığınız için bundan sonra vaktimi sizin yorumlarınıza cevap vermeye ayırmayacağım.

Sevgiler.

Adım kadar eminim sen CHP'li flan değilsin... Günlük olabilecek rutin şeyleri bile Hükümete bağlamıyorsun. Art niyetin yok ve tarafsızsın oldu mu ?