Laptop harici ekran kartı

gökhankul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba abime laptop almayı düşünüyoruz ekran kartının harici veya dahili olduğunu nasıl anlarız?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Sistem özelliklerinde harici ekran kartı kısmı var ise gözükür.
Almak istediğiniz ya da bakmakta olduğunuz cihazları burada paylaşın biz sizi bilgilendirelim.

oğuzka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim anakart bu şekilde wifi gömülü harici ekran kartı nasıl takabilirim

Ekli dosyalar

• ankart.jpg
    ankart.jpg
    269.1 KB · Görüntüleme: 86

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
notebooklara sonradan harici ekran kartı takmak mümkün değildir.
Notebooklara modeline göre en fazla ram, ssd, harddisk yükseltmesi yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba abime laptop almayı düşünüyoruz ekran kartının harici veya dahili olduğunu nasıl anlarız?
Harici grafik kartlı bir notebook alacaksanız da abiniz hangi amaçla kullanacak. Zaten dahili yonga kullananların grafik güçleri zayıf oluyor ama her harici grafik kartına sahip notebook da çok kuvvetli olmayabiliyor. Hangi amaçla kullanılacağı önemli notebookun

oğuzka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
notebooklara sonradan harici ekran kartı takmak mümkün değildir.
Notebooklara modeline göre en fazla ram, ssd, harddisk yükseltmesi yapabilirsiniz.

Harici grafik kartlı bir notebook alacaksanız da abiniz hangi amaçla kullanacak. Zaten dahili yonga kullananların grafik güçleri zayıf oluyor ama her harici grafik kartına sahip notebook da çok kuvvetli olmayabiliyor. Hangi amaçla kullanılacağı önemli notebookun

Benim demek istediğim masaüstü grafik kartları wifi çıkışına apart bağlanarak kullanılabiliyor ben wifi çıkışı yerine başka bir çıkış kuşlanabilirmiyim