vursace5438
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 27
Para niçin kazanılır
Evet altın ve gümüş sikkeler falan daha iyiydi. Kağıt parayı hiç sevemedim. ?Eskiden altın ve gümüşle ödeme vardı. Keşke öyle kalsaydı. Devletlerin açgözlülüğü sonucu altın ve gümüş serveti oluştu.
Şimdi paranın biri kullanımdan çıksa o ülke çöker. Ama altın olsa çökertemezler. Siyaset işte.
Hayatta kalmak için.Para niçin kazanılır
Roma imparatoru daha ne ister ki?Evet altın ve gümüş sikkeler falan daha iyiydi. Kağıt parayı hiç sevemedim. ?
Ne diyon dayıPara daha iyi yaşaman için lazımdır. Bazıları "para mutluluk getirmez" der, ama benim için mutluluk getiren şeylerin ilk 5'ine giren bir şeydir. Bilirsin, para biriktirip oyun alırsın ve o oyunu oynarkenki haz benim için paha biçilemez. Aslında paha biçilir sonuçta parayla alıyorum. Biraz boş yaptım ama kusura bakmayın.
Bende az önce ne yazdığımı pek anlamadım ama kesinlikle bi admin tarafından mesajım silinecek XDNe diyon dayı![]()
En kısa ve öz olanı bu olduYaşayabilmek için.
Parasız yaşamak mümkün.Yaşayabilmek için.
Buda doğru ormana gidersin kendine bi sığınak inşa edersin ateş yakarsın hayvan avlarsın.Parasız yaşamak mümkün.
Eh seni bi gün ormana yollayıp deneyelim bakalım kaç gün hayatta kalacan. :dBuda doğru ormana gidersin kendine bi sığınak inşa edersin ateş yakarsın hayvan avlarsın.
Zor ama bence.Parasız yaşamak mümkün.
Dürüst oluyım. En fazla 1 gün kalırım.Eh seni bi gün ormana yollayıp deneyelim bakalım kaç gün hayatta kalacan.
Mantıken mümkün.Eh seni bi gün ormana yollayıp deneyelim bakalım kaç gün hayatta kalacan. :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zor ama bence.
+1Mantıken mümkün.
Bana göre para eşyaları takas etmek yerine geliştirilmiş, hayatı kolaylaştıran bir birimdir.
Yine pek bir şey değişmezdi. Hatta sefil ülke sayısı daha çok olabilirdi.Eskiden altın ve gümüşle ödeme vardı. Keşke öyle kalsaydı. Devletlerin açgözlülüğü sonucu altın ve gümüş serveti oluştu.
Şimdi paranın biri kullanımdan çıksa o ülke çöker. Ama altın olsa çökertemezler. Siyaset işte.
Araplar herhalde petrolü dondurup bozuk para diye kullanırdıYine pek bir şey değişmezdi. Hatta sefil ülke sayısı daha çok olabilirdi.
Amerikanın yine en çok altın sahibi olarak süper güç olacağı kesin ?
Evet...yaşarsın...aşağıdaki videodaki gibi yaparsan belki olabilir. ? Diyojen gibi yaşarsan. ?Parasız yaşamak mümkün.
Doğuştan alışırsan hiç sıkıntı olmazEvet...yaşarsın...aşağıdaki videodaki gibi yaparsan belki olabilir. ? Diyojen gibi yaşarsan. ?
değerli bişey olduğunu anlayacak kadar düşündürmek ve çaresiz kalıp burda konu açmak içindir (cümle biraz mantıksız oldu anladınız siz demek istediğimi)Para niçin kazanılır