Çok Namlulu Roketatar
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 170
1200 liraya mi 9 var hem de yerli market sitesinde.
Ps5 piyasaya düştugunde satarlar kesin.
Teslim edildi mi satın aldıkları ürün?Forum sitemizde cok tartisildi bu mevzu birkac arkadas alisveris yapip foto attı
Sana hak veriyorum.Konuya dönersek:
- Cihazlar çalıntı olabilir.
- Kredi kartı bilgileriniz çalınabilir.
- Alındıktan sonra gelmeme ihtimali var.
Riskli iş kısacasıKonuya dönersek:
Telefonlar 2. El ve bakım yapılmıs.Konuya dönersek:
Daha neler var orada. Sahte pasaport, uyuşturucu, çalıntı kredi kartları, devlet sırları(WikiLeaks).Riskli iş kısacası
Rızası olmadan derken ? Hırsızlık yaptıktan sonra size mi satıyorlar ?Telefonlar 2. El ve bakım yapılmıs.
Ama 1. Elin rızası olmadan satılıyor.![]()
Öyle yerlerden bisey almayın bir telefon icin1200 liraya mi 9 var hem de yerli market sitesinde.
Her ... var telefon tek degil.Öyle yerlerden bisey almayın bir telefon icin
Biliyorum mouse klavye pc ve dahası var orda ama bilgilerinizin yasa dışı işlerde kullanılmamasını istiyorsanız öyle sitelere girmeyin.Her ... var telefon tek degil.
Admin escrowuOnun nedeni genelde çalıntı olması ben çalıntı mal kullanmam filan demiyorsan al
Escrow mu
Admin escrowu
knk banada özelden salsana biEmreala arkadasa link attım.
Ben 25 binlik PC yi 8 e görmüştümBilgisayarları da unutmamak gerek.
Monster ve asus rog görmuştum epey ucuz idi.
Evet. Sadece bir değil sayısız site var orada. Linkler sürekli güncellendiği ve yanlış bilmiyorsam 5 farklı sunucudan geçtiği için takip etmek zor. Kırmızı oda(red room), polisler tarafından sürekli takip ediliyor. Btc karşılığında en yüksek bağışı yaparsan o kişiye istediğin işkenceyi yaptırabiliyorsunbu dediğin site tor ile girilebilen (.onion uzantılı) bir site mi?.
redroomu biliyorum.adamlarda öyle bir sistem var ki.izlemeye gelenleri alma şekilleri şuymuş:Evet. Sadece bir değil sayısız site var orada. Linkler sürekli güncellendiği ve yanlış bilmiyorsam 5 farklı sunucudan geçtiği için takip etmek zor. Kırmızı oda(red room), polisler tarafından sürekli takip ediliyor. Btc karşılığında en yüksek bağışı yaparsan o kişiye istediğin işkenceyi yaptırabiliyorsunBununla sınırlı kalmıyor tabi. İstersen daha fazla anlatabilirim
![]()
banada link atarmısınBilgisayarları da unutmamak gerek.
Monster ve asus rog görmuştum epey ucuz idi.
hocam yasadışı oluyor,dolandırılma riskinizde yüksek,dolandırılsanızda suçluyu bulmaları imkansız.banada link atarmısın