Xiaomi mi note 10 lite VS Samsung galaxy M31

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Sizce hangisi iyi Bu eleştiri konusu olacak Herkes AP AÇIK FİKİRLERİNİ NEDENLERİYLE YAZARSA SEVİNİRİM.
bu arada Siz olsanız ikisini alacak paranız olsa BU 2SİNDEN hangisini alırdınız ?

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Sizce hangisi iyi Bu eleştiri konusu olacak Herkes AP AÇIK FİKİRLERİNİ NEDENLERİYLE YAZARSA SEVİNİRİM.
bu arada Siz olsanız ikisini alacak paranız olsa BU 2SİNDEN hangisini alırdınız ?
bu ikisi arasında kesinlikle mi note 10 lite ikisi dışında realme 7 pro, oppo reno 4, poco x3 bu üçünden birini alırdım

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
bu ikisi arasında kesinlikle mi note 10 lite ikisi dışında realme 7 pro, oppo reno 4, poco x3 bu üçünden birini alırdım
Peki NEDEN Mi note 10 lite ? Neyi iyiymiş bu Mi note 10 litenin ?

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
işlemcinin neresi iyi neresi daha iyi bana tam olarak açıklarmısın ?
Kamera konuşulabilir doğru.
biri snapdragon diğeri exynos işlemci ve verimlilik konusunda snapdragon 730g daha iyi
şuanda zaten mi note 10 lite ı kkullanıyorum tek sıkıntısı bana göre yazılımı

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Kamerada, şarjda, malzeme kalitesinde ve işlemcide (hem verimlilik hem performans) daha iyi olduğundan Mi Note 10 Lite.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Son düzenleyen moderatör:

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Kesinlikle Mi Note 10 Lite.
Hem Kamera,hem işlemci ile çok üstün.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İkisi arasında kesinlikle Mi note 10 lite.M31 Samsungun orta seviyedeki çöplerinden biri.Ben olsam ikisinide bulaşmaz Realme 7 pro alırdım.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Ya neresi iyi neden neden anlamıyorum Ben tasarım demiyorum iç donanım olarak Anlamıyorum GPU ve CPU daha iyi hadi CPU Daha iyi denilebilir belki GPU konusunda Yani donanım konusunda Samsungun daha iyi olduğunu iddia ediyorum. Biri bana detaylı açıklasın. Hem arada neredeyse 1K fark var 1k verip bu telefonu alsam diğer telefondan iyi olan kısımları ne olacak ?

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
nedeni o işte dostum
malzeme kalitesi olarak zaten bariz bir fark var
kamerada daha iyi
bataryada daha iyi
işlemcisi kat kat iyi
Kat kat diye birşey YOK. Bu açıklama Sdece Xiaomi Fanlarının yapacağı tarzada bir açıklama bana Video Yazı kanıt gösterirmisin ?

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Ya neresi iyi neden neden anlamıyorum Ben tasarım demiyorum iç donanım olarak Anlamıyorum GPU ve CPU daha iyi hadi CPU Daha iyi denilebilir belki GPU konusunda Yani donanım konusunda Samsungun daha iyi olduğunu iddia ediyorum. Biri bana detaylı açıklasın. Hem arada neredeyse 1K fark var 1k verip bu telefonu alsam diğer telefondan iyi olan kısımları ne olacak ?
kamera
işlemci verimliliği
malzeme kalitesi
hızlı şarj özelliği

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Anlaşılır bir şeklide açıkladık anlamak istemiyorsan o senin bileceğin iş.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
M31 de Exynos olması,yazılımın berbat olması almamak için yeterli unsurlar.Senin yerinde olsam Realme 7 pro alır keyfime bakardım.

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Kat kat diye birşey YOK. Bu açıklama Sdece Xiaomi Fanlarının yapacağı tarzada bir açıklama bana Video Yazı kanıt gösterirmisin ?
ben xiaomi fanı olsaydım telefonu çok överdim ama zaten ben kendim diyorum yazılımı kötü telimi değiştirmek istiyorum diye

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Ya ben bu konuyu açmamım sebebi Forumdaki Herkesin xiaomi note 10 lite önermesiydi ve hala Aralarında 1 k tl fark olan bir telefonlar karşılaştırmamda Herkes Xiaomi dedi Bende Bunun üzerine araştırdım yani konuyu açmadan önce tabiki örnek olarak bu telefonu buldum 1k fiyata ben M31 alırım. GPU hızı olarak HER ŞEKİLDE m31 önde. İşlemci eşit denilebilir. Ama SD daha iyi olabilir. Ram Zaten aynı. Hadi Kamerası tasarımı nanometresi daha iyi fln Ben neden 1 k daha fazla para ödeyip oyunda Veya farklı bir şeyde Daha az performans verecek cihazı alayım ? Konuya Para olarak az olanı tercıh ederdim her zaman demeyi unutmuşum.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Madem M31 senin için daha iyi tercih git satın al kasmalardan dolayı bol bol söv.Burda insanlar senin iyi bir tercih yapman,mağdur olmaman için uğraşıyor,sen millete fanboy diyorsun.Ne halin varsa gör.???

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
IMG_20201108_210225.jpg

IMG_20201108_210251.jpg

IMG_20201108_210318.jpg

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Ya ben bu konuyu açmamım sebebi Forumdaki Herkesin xiaomi note 10 lite önermesiydi ve hala Aralarında 1 k tl fark olan bir telefonlar karşılaştırmamda Herkes Xiaomi dedi Bende Bunun üzerine araştırdım yani konuyu açmadan önce tabiki örnek olarak bu telefonu buldum 1k fiyata ben M31 alırım. GPU hızı olarak HER ŞEKİLDE m31 önde. İşlemci eşit denilebilir. Ama SD daha iyi olabilir. Ram Zaten aynı. Hadi Kamerası tasarımı nanometresi daha iyi fln Ben neden 1 k daha fazla para ödeyip oyunda Veya farklı bir şeyde Daha az performans verecek cihazı alayım ? Konuya Para olarak az olanı tercıh ederdim her zaman demeyi unutmuşum.
Bu saçma açıklamaya anca gülerim ????

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,972
Madem M31 senin için daha iyi tercih git satın al kasmalardan dolayı bol bol söv.Burda insanlar senin iyi bir tercih yapman,mağdur olmaman için uğraşıyor,sen millete fanboy diyorsun.Ne halin varsa gör.???
Aynen öyle.İnsanlara fanboy felanda deme.Gidin nefretinizi içinizde yaşayın.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
M31 de Exynos olması,yazılımın berbat olması almamak için yeterli unsurlar.Senin yerinde olsam Realme 7 pro alır keyfime bakardım.
işlemci yazılım berbat olması Exynos olması derken neden Exynos kötü neden neden neden neden neden Ne zaman bu işlemciyi kötülemeyi bırakacaksınız Ya Neden Ben 1K daha fazla para vereyim Fazla fark olmayan cihaza NEDEN ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...