Can sıkıntısı.jhwqejgqwnebqwjheqeh Niye kurdun ki![]()
evet. öyle kuruldu.UEFI mi olarak kurdunuz?
Yani iyi o zaman. ??? Ben olsam 8.1 kurardım. Monitör 27inç olsa Win7 kurarım Win7 büyük ekranda bir başka.Can sıkıntısı.10 dan sıkıldım. yavaş bana göre. ssd olmasına rağmen.
8.1 kurmaya kalksan driver yokYani iyi o zaman. ??? Ben olsam 8.1 kurardım. Monitör 27inç olsa Win7 kurarım Win7 büyük ekranda bir başka.
Aynen8.1 kurmaya kalksan driver yok![]()
![]()
? 27 inçde kullanan bile vardı. yabancılarda. baktım. windows 7 yi.Aynen27inç'de başka Win7 büyük olunca ekran. Win 10 o kadar güzel durmaz.
Yavaşlığı neresinde mesela?Can sıkıntısı.10 dan sıkıldım. yavaş bana göre. ssd olmasına rağmen.
İşte harika.? 27 inçde kullanan bile vardı. yabancılarda. baktım. windows 7 yi.
bana öyle gelmiştir. belki.Yavaşlığı neresinde mesela?
Ryzen 9 3900X bile kuran var.İşte harika.
Biraz abartı olmuş o.Ryzen 9 3900X bile kuran var.
Biraz abartı olmuş o.
Ben NTLITE ile nasıl xHCI sürücüsü eklenir demedim ve Rufus ile hiçbir alakası yok. CSM'i açıp UEFI GPT olarak Windows 7 mi kurdunuz diye sordum.Can sıkıntısı.10 dan sıkıldım. yavaş bana göre. ssd olmasına rağmen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet. video bile çektim bunun hakkında normalde zar zor kuruluyor. rufusdan yazarak olmuyor giriyorsun mause klavye çalışmıyor. bi programdan yaptım gayet. iyi. başka programla yazdım
pardon yanlış anladım hocam Uefi GPT olarak kuruldu. başka olmuyor. kurulumda uefi gözüküyor.Ben NTLITE ile nasıl xHCI sürücüsü eklenir demedim ve Rufus ile hiçbir alakası yok. CSM'i açıp UEFI GPT olarak Windows 7 mi kurdunuz diye sordum.
laptopda. var hdd cidden ağlıyor. harddisk. ubuntu kurdum laptopa rahat olduGüzel olmuşBen bile 2010 sistem hdd ile w10 kullanıyorum
![]()
O zaman resim atın diskparttan ya da disk özelliklerinden GPT olup olmadığı ile ilgili. İnanmayan kişiler varda 7'de UEFI ile ilgili.pardon yanlış anladım hocam Uefi GPT olarak kuruldu.
Bende R5 1600'e kurmak istiyom da babam izin vermez.
Dual boot yap UEFI olarak.Bende R5 1600'e kurmak istiyom da babam izin vermez.
O zaman resim atın diskparttan ya da disk özelliklerinden GPT olup olmadığı ile ilgili. İnanmayan kişiler varda 7'de UEFI ile ilgili.![]()
Biliyorum da Babam izin vermez. Yoksa kurarım.Dual boot yap UEFI olarak.
sıkıntı olur o zaman hiç bulaşma.Biliyorum da Babam izin vermez. Yoksa kurarım.