Cenk Yıldız
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 86
Arkadaşlar 350 tl bütçe ile koltuk arıyorum ders ve oyun oynamak için rahat olsun
Yıllardır yaptığım ve artık benden olmuş bir olay. Oyuncu koltuğu vs. alıp aldatamam Plastik sandalyemi :')Ucuz fiyatlı herhangi bir koltuk alacağınıza plastik sandalye alın daha rahat. Ciddi diyorum. Atarsınız iki tane minder, sizden rahatı yok.
Bu nasıl?Yıllardır yaptığım ve artık benden olmuş bir olay. Oyuncu koltuğu vs. alıp aldatamam Plastik sandalyemi :')Fileli Koltuk Çalışma Koltuğu Bilgisayar Koltuğu Çalışma Sandalyesi Ofis Koltuğu müdür koltuk Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Ağa bunlar idare eder seni evet lakin uzun süreli kullanımda yine ağrıtır sağ solunu çünkü desteği yok boyuna falan. Ama bizim gibi plastiğe oturmaktan iyidir şeyimiz yamuldu plastik yüzünden bence biraz daha biriktirmeye bak güzel al almışken tam alBu nasıl?
Bende öyle düşündüm oyuncu kolyuğu aldım 500 tl yeAğa bunlar idare eder seni evet lakin uzun süreli kullanımda yine ağrıtır sağ solunu çünkü desteği yok boyuna falan. Ama bizim gibi plastiğe oturmaktan iyidir şeyimiz yamuldu plastik yüzünden bence biraz daha biriktirmeye bak güzel al almışken tam al
Ofisin hazır satıcından aldım yorumlarda 130 kg lik bir kişi 2 yıldır sorunsuz kullanıyormuşHayırlı olsun. Ben ofis koltuğu önerecektim
Hayırlı olsun.Ofisin hazır satıcından aldım yorumlarda 130 kg lik bir kişi 2 yıldır sorunsuz kullanıyormuş