Alper__
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 62
O zamanda satıcı güvenmez. Ben olsam güvenmemÖnden kapora isterse sakın göndermeyin. Önce ürünü kargoya versin takip kodunun olduğu paketi ürünü ve kargoya gittiğinin resimlerini göndersin sonrasında parayı gönderebilirsiniz. Ama yine de tavsiye etmiyorum.
O zamanda satıcı güvenmez. Ben olsam güvenmem
Sana güvenmiş. Ben satıcının yerinde olsam güvenmem 1.5k az para değilBen zamanında akıllı saat aldım adam kendisi bana bu anlattıklarımı dedi. Takip kodu ve kargo yerinin resmini attı bende parayı gönderdim. Aynı şekilde bende bluetooth kafaüstü kulaklık satarken aynı yöntemi kullandım.
O zamanda satıcı güvenmez. Ben olsam güvenmem
Ama yine de tavsiye etmiyorum.
Sakın bulaşma.Ekli dosyayı görüntüle 122622isiminden anladığım kadarıyla telefoncu ve yeri Mardin'de IMEI ile birlikte 1500TL fiyat koymuş
Elden alma dışında yapma sakınEkli dosyayı görüntüle 122622isiminden anladığım kadarıyla telefoncu ve yeri Mardin'de IMEI ile birlikte 1500TL fiyat koymuş
sakın kardeşim normal kaçak fiyatı bile 2000tl den başlıyoEkli dosyayı görüntüle 122622isiminden anladığım kadarıyla telefoncu ve yeri Mardin'de IMEI ile birlikte 1500TL fiyat koymuş