aa aynı kuaklığı atmışız
reis param varsa bile kuşkuda kalırım 1.300e kulaklıkmı olur durumumuz vahimTam MH752 önerecem 250 lira diyorsunuz zınk diye kalıyorum.
Gamepower Rampage vs bakın.
kulaklık kalitesi kötü deniyor yorumlarda bende şuan bloodynin mousei var 5 yıldır hiçbi sıkıntısı yok .James Donkey de iyidirBloody g528 gerçekten iyi bir kulaklık mı onu önermişsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
James Donkey 710 fln nasıl?
Hmm kararsız kaldımkulaklık kalitesi kötü deniyor yorumlarda bende şuan bloodynin mousei var 5 yıldır hiçbi sıkıntısı yok .James Donkey de iyidir
yani rampagenin de kullanabilirsiniz 301 yorumu var nerdeyse kötü yorum yok rampage kötü diyenlere de çok şey apma rampage ucuza tekno. alet alacaksan iyi bir markaHmm kararsız kaldım
Yani 1 ayda bozulacak bir şey istemiyorum.yani rampagenin de kullanabilirsiniz 301 yorumu var nerdeyse kötü yorum yok rampage kötü diyenlere de çok şey apma rampage ucuza tekno. alet alacaksan iyi bir marka
o zaman ondan alın rampage 1 ayda bozuluyo diye birşey yokYani 1 ayda bozulacak bir şey istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
James Donkey nedense daha güven veriyor.
Yok canım tabi ki çok memnun olanlar var.Bir şey demiyorum da bende şans yok kendi paramla aldığım bir şeyi kullanamıyorum elbet bir şey oluyor ondan.o zaman ondan alın rampage 1 ayda bozuluyo diye birşey yok
Yok be 850 civarına bulunabiliyor MH752. Tabi çoğu yerde stoklarda yok şu an gelince ne olur bilmiyorum.reis param varsa bile kuşkuda kalırım 1.300e kulaklıkmı olur durumumuz vahim