High zor gibi. Low medium arası sanki. Afterburnerdan fps kontrol et önce ayarlar yüksek olsun. Sonra yavaştan kapatarak 60 fps e kadar çekersen tam ayar yapmış olursun.Oyun güzel bir oyun alabilirsin.Evet high-medium arası oynarsın.Gereksiz bulduğun ayarları kısarsın ve akıcı olur oyun.
High da olur bence.High zor gibi. Low medium arası sanki. Afterburnerdan fps kontrol et önce ayarlar yüksek olsun. Sonra yavaştan kapatarak 60 fps e kadar çekersen tam ayar yapmış olursun.
Evet doğru dedin.Ama ben şey demek istemiştim bir iki ayar high falan olur.Bir iki ayar da medium yapar.High zor gibi. Low medium arası sanki. Afterburnerdan fps kontrol et önce ayarlar yüksek olsun. Sonra yavaştan kapatarak 60 fps e kadar çekersen tam ayar yapmış olursun.
Maalesef spoiler yedim ama gene de oynamak istiyorum alıcam yüksek ihtimalleSpoiler yemediysen her türlü oynamaya değer o oyun. Her RDR2 gördüğümde o orman çocuğuna dümdük sövüyorum bütün oyun zevkimin içine etti. Oyunun sonunu en ufak detayına kadar söylemek ne lan?