- Reaksiyon puanı
- 15,172
Xbox series x daha mantıklı olur.
Kişiden kişiye değişir.Xbox series x daha mantıklı olur.
Bunu alacağıma ne PC toplarım...
Konsol daha uzun gider bence.Bunu alacağıma ne PC toplarım...
Fx6300 lu PC var bende 7 senedir tek bir sorun bile yasamadim. Konsol almak yerine PC toplarsın.Konsol daha uzun gider bence.
Kişisel bir tercih.Fx6300 lu PC var bende 7 senedir tek bir sorun bile yasamadim. Konsol almak yerine PC toplarsın.
Midyeye benziyorPS5 in tasarımını beğenmeyen tek kişi benmiyim acaba?
Evet ama 8300 TL'ye bilgisayar ile 4K'da oyun oynayabilir misin?Hayır.Türkiye'de kesinlikle hayır.Bunu alacağıma ne PC toplarım...
Toplayacağın bilgisayar 10 sene boyunca 4K 120FPS oyun oynatabilecek mi?Bunu alacağıma ne PC toplarım...
Kişiden kişiye değişir.
Bu ön sipariş.Fiyat bu mu yani çıkınca tam fiyat bumu olacak yoksa artıp azalabilirmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yakında artık oyunlar Türkiye'de 1000 TL'lerde satılırsa şaşmam.Esas sorun artık konsol değil, oyunlar. Yeni çıkan oyunlara en az 400 TL, baba oyunlara 700-800 TL devri hayırlı olsun. Konsolu aldıktan sonraki 3-4 yılda bir konsol parası da oyuna harcanır.
Evet o doğru.Ama oyunların fiyatını görünce insanın satın alası gelmiyor.Ben akılsızmıyım da oyunlara o kadar para vereyim.Sanki oynamasam yaşayamam.Oyunlara vereceğime biriktiririm lazım oldu mu harcarım.Gereksiz yere sadece bir oyuna o kadar para vermek hiç mantıklı değil.Özeliklerine göre bedava fiyatı. Bu paraya bu ayarda sistem toplayamaz hiç kimse Türkiye'de. Ama oyunlar neredeyse 1000TL gibi fiyatlarla satışa çıkacaktır.
Aynen öyle. Oyun fiyatlarına bir çözüm bulur inşallah Sony Europe.Evet o doğru.Ama oyunların fiyatını görünce insanın satın alası gelmiyor.Ben akılsızmıyım da oyunlar o kadar para vereyim.Sanki oynamasam yaşayamam.Oyunlara vereceğime biriktiririm lazım oldu mu harcarım.Gereksiz yere sadece bir oyuna o kadar para vermek hiç mantıklı değil.
Bulabileceklerini pek zannetmiyorum.Türkiye'de yaşıyorsun.Dolar var, vergi var, varda var.Aynen öyle. Oyun fiyatlarına bir çözüm bulur inşallah Sony Europe.
Sony Europe mu?Oyun fiyatlarına bir çözüm bulur inşallah Sony Europe.