damlaerkuran
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhabalar ben SSD almak istiyorum. Öneri de bulunur musunuz??
gb olarak bilemiyorum şu an öneriye göre de karar verebilirim ama bütçe tabi uygun olması gerekiyorkaç gb arıyorsun ? bütçen nedir?
437 tl mi fazla yüksek geldibu kaliteli ve güvenilir bir ürün fiyatı da uygundur.![]()
SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 2.5" 480 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 2.5www.n11.com
120 ve 240 daha uygun olucak sanırım480 gb ortalama fiyat azalsın dersen 240 gb bakayım![]()
1. Bilgisayarınızın özellikleri nedir?Merhabalar ben SSD almak istiyorum. Öneri de bulunur musunuz??
Crucial BX500 kullanıyorum ve bu da kronik sorunlu.![]()
Crucial 240GB BX500 Okuma 540MB-Yazma 500MB SATA SSD (CT240BX500SSD1)
Crucial 240GB BX500 Okuma 540MB-Yazma 500MB SATA SSD (CT240BX500SSD1) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Isınma problemlerinin olduğu söyleniyor, ancak yaklaşık bir yıldır ofis bilgisayarımda kullanmama rağmen bir sıkıntı yaşamadım.Crucial BX500 kullanıyorum ve bu da kronik sorunlu.
Isınma yok ama sağlık sorunu var.Isınma problemlerinin olduğu söyleniyor, ancak yaklaşık bir yıldır ofis bilgisayarımda kullanmama rağmen bir sıkıntı yaşamadım.
sanddisk almabu kaliteli ve güvenilir bir ürün fiyatı da uygundur.![]()
SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 2.5" 480 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
SanDisk Plus SDSSDA-480G-G26 2.5www.n11.com
Yazma hızı neredeyse 5400RPM HDD'lerle eşdeğer. Çünkü kronik sorunlu.Ben 1 yıldır Sandisk SSD Plus 480GB kullanıyorum dizüstünde sorun yaşamadım sağlık problemi veya sağlık yüzdesinde düşmede olmadı hala.
Allah Allah. Benim eski notebooklardan birinde ana sistem diski olarak çalışıyor.Crucial BX500 kullanıyorum ve bu da kronik sorunlu.
Sağlığı çabuk azalıyor. Ha birde nadiren yazma hızı SATA 2 hızına düşüyor.Allah Allah. Benim eski notebooklardan birinde ana sistem diski olarak çalışıyor.
bir sorun görmedim 1 senedir. Siz ne yaşadınız ?
Evet, denebilir. Memnunum bende ama sağlığı erimese iyi olacak. Nadiren yazmasının SATA 2 hızına düşmesi sorun değil ama sağlığının çabuk düşmesi kötü.sağlığı azalıyor derken ? çabuk bozuluyor anlamında mı dediniz ?
yazma ile ilgili çok yoğun bir işim olmadığı için ona bir yorumda bulunamayacağım.
Peki bunu izleyebileceğiniz bir program vs var mı ?Evet, denebilir. Memnunum bende ama sağlığı erimese iyi olacak. Nadiren yazmasının SATA 2 hızına düşmesi sorun değil ama sağlığının çabuk düşmesi kötü.![]()
Belirtilen okuma yazma değerlerini veriyor zaten. Ayrıca çok yüksek okuma yazma hızına gerek olduğunu düşünmüyorum. Zira sürekli büyük boyutlarda kopyalama,kesme,yapıştırma işlemi yapmadıktan sonra bu tür ssdler de bence yeterlidir. Daha yüksek hızlar biraz profesyonele doğru gidiyor.Yazma hızı neredeyse 5400RPM HDD'lerle eşdeğer. Çünkü kronik sorunlu.
Onu demedim. Örneğin Windows ISO'sunu HDD hızında çıkartıyor. Diğer SATA SSD'lerin bir çoğunda böyle bir sorun yok. Zaten KB/sn den hızlanmaya başlamasından bozuk olduğu belli.Belirtilen okuma yazma değerlerini veriyor zaten. Ayrıca çok yüksek okuma yazma hızına gerek olduğunu düşünmüyorum. Zira sürekli büyük boyutlarda kopyalama,kesme,yapıştırma işlemi yapmadıktan sonra bu tür ssdler de bence yeterlidir. Daha yüksek hızlar biraz profesyonele doğru gidiyor.
Bilinmedik SSD almayın. WD Green, Samsung 860 EVO vs. alın.ben de bunu almayı düşünüyorum![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com