Bana whatsapdan bi .exe dosyası geldi bende indirdim pc ye sonra cmd açıldı cmd kapandıktan sonra bilgisyaraınız birazdan kapanacak yazısı geldi ve kapandı napabilirim bu kişi bilgisayarımı yönetebilir mi ? (Dosya bouytu 1 mb)
Taram yaptım fakat bir şey bulmadı endişem bilgisyarımı kotnrol edip edemediğiVirüs programı varsa bi tam tarama yapın derim.
Yani bilgisayarımı kontrol edebilir miGaliba shutdown -r veya -t komutu girili bir kod.
onu kullandım ccleaner kulladnım bildiklerimi kullandımMalwarebytes Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business | Malwarebytes gibi tarama programıyla tarayın önce.
Hayır.Yani bilgisayarımı kontrol edebilir mi
siber suçlara bildirdim fakat sağolsunlar yardımcı olmadılar savcılağa yönlendirdiler beniHayır.
program değildi okuldan bi çocukdu dosya ismi canlı ders bağltıları.exe idiBir de bir şey soracağım neden ne işe yaradığını veya bilmediğiniz bir programı indiriyorsunuz ki?
Troll'dür o. Siber suçlara da bildirinizi kapatın. EXE'yi atın mediafire'ye yükleyip tarama yapıp kodlarına bakacağım.program değildi okuldan bi çocukdu dosya ismi canlı ders bağltıları.exe idi
Tamam o zaman.Bir de virüs programı ile taradığınızda bilgisayarda sanırım virüs falan bulmadı değil mi?siber suçlara bildirdim fakat sağolsunlar yardımcı olmadılar savcılağa yönlendirdiler beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
program değildi okuldan bi çocukdu dosya ismi canlı ders bağltıları.exe idi
ma yapıp kodl
nasıl yani dosyayı napacagımTroll'dür o. Siber suçlara da bildirinizi kapatın. EXE'yi atın mediafire'ye yükleyip tarama yapıp kodlarına bakacağım.
evetTamam o zaman.Bir de virüs programı ile taradığınızda bilgisayarda sanırım virüs falan bulmadı değil mi?
Evet yükleyin linki atın bakacağım.nasıl yani dosyayı napacagım
sildim ben dosyayı bidaha indirip mediafarie mi atayım
discordunuz varmı acaba ordan daha iyi konuşasbilirizEvet yükleyin linki atın bakacağım.
Maalesef. Mediafire'ye atın.discordunuz varmı acaba ordan daha iyi konuşasbiliriz
canlı ders bağlantıları buyrunuz dikkat edin sizede bulaşmasınMaalesef. Mediafire'ye atın.
umarım kötü bişi olmamıştırMaalesef. Mediafire'ye atın.
Hemen bakıyorum.canlı ders bağlantıları buyrunuz dikkat edin sizede bulaşmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
umarım kötü bişi olmamıştır
nasıl yani ne yapmam gerekCmd shutdown komutu şaka amaçlı iyi gider ama kişiye bağlı.
Sadece troll'den ibaret. bir shutdown -r veya -t komutu yazılmış onu da exe'ye çevirip size atılmış korkmaya gerek yok. Tarama yaptım virüs değil sadece Troll.nasıl yani ne yapmam gerek
bulabildiniz mi bişeylerHemen bakıyorum.
Virustotal de deneyebilirsiniz.Hemen bakıyorum.
siz varya siz adamsınz adam allah senden razı olsun allah senin acılarını göstermesin çok teşşürkler kime sorsam bana format at dediler pc ni ele geçirdi dedi emisniz demi bilgisayarımı yönetemez demiSadece troll'den ibaret. bir shutdown -r veya -t komutu yazılmış onu da exe'ye çevirip size atılmış korkmaya gerek yok. Tarama yaptım virüs değil sadece Troll.
kırmızı ünlem var
Sorun olmaz. 1 tane den. 5'ten fazla değil.kırmızı ünlem var
EVET BUNU BEN YAZDIMSorun olmaz. 1 tane den. 5'ten fazla değil.
Çözüldü: CMD ekranı geldikten sonra bilgisayar kapandı
Bana WhatsApp'dan bir .exe dosyası geldi ben de indirdim PC'ye, sonra CMD açıldı CMD kapandıktan sonra bilgisyaraınız birazdan kapanacak yazısı geldi ve kapandı. Ne yapabilirim bu kişi bilgisayarımı yönetebilir mi? (Dosya bouytu 1 MB)www.technopat.net
Bu sizin mi?
pc yi 1 hafta önce aldım çok tedirginim o nun altınadki yoorumlara bakınSorun olmaz. 1 tane den. 5'ten fazla değil.
Çözüldü: CMD ekranı geldikten sonra bilgisayar kapandı
Bana WhatsApp'dan bir .exe dosyası geldi ben de indirdim PC'ye, sonra CMD açıldı CMD kapandıktan sonra bilgisyaraınız birazdan kapanacak yazısı geldi ve kapandı. Ne yapabilirim bu kişi bilgisayarımı yönetebilir mi? (Dosya bouytu 1 MB)www.technopat.net
Bu sizin mi?
Bu bir troll'den ibaret. Korkmayın.pc yi 1 hafta önce aldım çok tedirginim o nun altınadki yoorumlara bakın
ordaa birisi backdoor açmış dedi o ne yapmışmıdırBu bir troll'den ibaret. Korkmayın.