Merhaba @ConfickerBelasi kendini bize tanıtır msıın?
Çok eski bir üye ve hala foruma giriyor. Gerek yok tanıtmasına.Merhaba ConfickerBelasi kendini bize tanıtır msıın?
Tek bildiğim kızgın emojisi attığıMerhaba @ConfickerBelasi kendini bize tanıtır msıın?
Eyyyy 1.Justinianus sen kimsin ya!Eski bir forum üyesi. Başlığa bakınca bir an dikleniyorsun falan sandım ?Eyyyy Amerika sen kimsin Ya (!)
Neler oluyor orada ?Eyyyy 1.Justinianus sen kimsin ya!
Asıl sen kimsin?
Onu maalesef bilemiyoruz. Sadece forum içinde nasıl davrandığını söyledik.bilginiz varsa kendisi nasıl biri gerçek hayatta yani
Gerçek hayattaki halini nereden bilelim ki?Ve de gerçek hayattaki halini öğrenip ne yapacaksınız ki?bilginiz varsa kendisi nasıl biri gerçek hayatta yani
çok şey yapacamGerçek hayattaki halini nereden bilelim ki?Ve de gerçek hayattaki halini öğrenip ne yapacaksınız ki?
Yanlış anlamada ama kafa güzel mi?Conficker Belasının kim olduğunu öğrenmek için üyelik açmışınız.çok şey yapacam
Conficker Belasının kim olduğunu öğrenmek için üyelik açan birisi.Gerçekten ben bu kadar boş bir konu görmedim.Sanki adam kanlısı ya da düşmanı.?Yahu öğrenip de ne yapacaksınız kardeşim?
Komşu falan mı olacaksınız?
Ticaret, alışveriş falan mı yapacaksınız?
Yol arkadaşı mı olacaksınız?
*
Konfik bu, siyasi konulara yazdığınızda ayırt etmez, gelene gidene kızgın emojiyi basar.
Siyaseten fikirlerimiz mütenakız olsa da dini konulardaki saygısı, inançlı biri oluşu sebebiyle sevdiğim ve buraya da kafa dinlemek, ara bir takılmak için uğrayan bir arkadaşımız işte...
*
Umarım yeterli olmuştur. Peki siz kimsiniz, konuyu açan arkadaş?!
*
Eh artık, Konfik bize şimdi bir aferin emojisi patlatır artık!
Hakkaten ya, bazen öyle boş, öyle saçma konular açılıyor ki insanın ağzı açık kalıyor yahu.Conficker Belasının kim olduğunu öğrenmek için üyelik açan birisi.Gerçekten ben bu kadar boş bir konu görmedim.Sanki adam kanlısı ya da düşmanı.?