İphone 6 bağlantı problemi

Birsorusoracaktım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İphone 6 kullanıcısıyım. Yaklaşık 6 aydır telefonda bağlantı problemi yaşıyorum. Wifi ye bağlanmak istediğimde modemin dibinde değilsem çekmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Ağ ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Güncelleme varsa güncelleme yapın eğer olmuyorsa cihazı sıfırlayın hala daha sorun devam ediyorsa sorun donanımsaldır.Ayrıca başka kablosuz bağlantı ürünlerinde de aynı problem yaşanıyor mu yoksa sadece belirttiğiniz bölgede mi bu sorun mevcut?

timur.c

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bendede vardı. Ağ Ayarlarını sıfırladınız itunes üzerinden dfu modda yeniden yazılım attığınız halde hala çalışmıyorsa sorununuz büyük ihtimal donanımsal.

Birsorusoracaktım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme varsa güncelleme yapın eğer olmuyorsa cihazı sıfırlayın hala daha sorun devam ediyorsa sorun donanımsaldır.Ayrıca başka kablosuz bağlantı ürünlerinde de aynı problem yaşanıyor mu yoksa sadece belirttiğiniz bölgede mi bu sorun mevcut?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bluetooth kulaklığa bağlanmak istediğimde de aynı sorunu yaşadım. Cihazı sıfırladım ama yine de devam ediyor. Telefonumun ekranı kırıldığı için ekranını yaptırdım. Sanırım o nedenle oluyor

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bluetooth kulaklığa bağlanmak istediğimde de aynı sorunu yaşadım. Cihazı sıfırladım ama yine de devam ediyor. Telefonumun ekranı kırıldığı için ekranını yaptırdım. Sanırım o nedenle oluyor
Evet yüksek ihtimal olabilir.Ya içinden parça çaldı dandik taktı ya da sökerken donanıma zarar vermiş olabilir. :)