En son ne kopyaladın?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CoffeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

J3aDEM |S-D

Asistan
Reaksiyon puanı
126

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,564
@Uchiha Sasuke atsa ne çıkacak acaba ?
Favorim olan Ph linkini kopyaladim onu atamam ?

Ondan sacim basim dagildi ahshssusu ?

IMG-20201011-WA0023.jpg
O yanımdakı kim sanıyorsun? Saçlarından anlamalıydın zaten ? aahasdad

@Uchiha Sasuke En son attığın Yüzün kapalı resimi buraya yapıştır inansınlar. Yak burdakı üyeleri
Şş hani söylemicektik ???

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
günü yakala
Yarın özet sınavı var ölü ozanlar derneği ile orada tuhaf bi söz vardı anlamı buydu arkadaşlara atmıştım

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,001
Bu yazı, "8 Eylül 2018" tarihinde yazıldı ve "

GTA 5 Türkçe Yama İndir

GTA 5 Türkçe Yama İndir
Ad: Grand Theft Auto V (GTA 5) Türkçe Yama
Çıkış Tarihi: 5 Temmuz 2015
Platform: Bilgisayar
İşletim Sistemi: Windows
Lisans: Ücretsiz
Sürüm: v8.0
Geliştirici: Technogame
Yayımcı: Technogame
Kurulum Türü: Setup
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 9.50 MB
Genel Bakış
Grand Theft Auto V (GTA 5), bugüne dek gelmiş geçmiş en çok satan bilgisayar oyunudur. Tüm dünya genelinde güçlü bir popülariteye sahiptir.
Özellikle çocuklar ve gençlerin vazgeçilmez oyunlarından biridir. Ülkemizde de büyük ilgi görmesine rağmen, ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmamaktadır.
Bu yama ise, oyununun güncel ve ücretsiz Türkçe yamasıdır. Oyun içi menüleri ve altyazıları %100 Türkçe diline çevirmektedir. Aynı zamanda oyuna ait tüm güncelleme, mod, ve ek paketleri de Türkçe diline çevirmektedir.
Oyunda gözünüze çarpan ufak tefek Türkçe olmayan kısımlar olabilir. Bunlar, GTA 5 sunucularından gelen, müdahale edilemeyen alanlardır.
Aşağıda bulunan ekran görüntüleri ve video, yamanın orijinal görüntülerinden alınmıştır. Dilerseniz yamayı indirmeden önce, ekran görüntülerinden ve videodan bir ön inceleme yapabilirsiniz.
Yamanın yüklenebilmesi için gerekli olan yazılım ve detaylı kurulum talimatları da indireceğiniz dosyaya eklenmiştir.
Not: Bu yama, Technogame tarafından oluşturulan cefakar bir ekibin büyük emekleriyle hazırlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca GTA 5 Türkçe yama paketi nasıl yüklenir, youtube videomuzda detaylı olarak anlattım, inceleyebilirsiniz.
Yama Gereksinimleri
Oyun: Grand Theft Auto V (GTA 5)
Oyun Sürümü: v1.40+ (bunu niye kopyaladimki ben ? )

CoffeX

Doçent
Reaksiyon puanı
518
Bu yazı, "8 Eylül 2018" tarihinde yazıldı ve "

GTA 5 Türkçe Yama İndir

GTA 5 Türkçe Yama İndir
Ad: Grand Theft Auto V (GTA 5) Türkçe Yama
Çıkış Tarihi: 5 Temmuz 2015
Platform: Bilgisayar
İşletim Sistemi: Windows
Lisans: Ücretsiz
Sürüm: v8.0
Geliştirici: Technogame
Yayımcı: Technogame
Kurulum Türü: Setup
Dosya Türü: Rar
Dosya Boyutu: 9.50 MB
Genel Bakış
Grand Theft Auto V (GTA 5), bugüne dek gelmiş geçmiş en çok satan bilgisayar oyunudur. Tüm dünya genelinde güçlü bir popülariteye sahiptir.
Özellikle çocuklar ve gençlerin vazgeçilmez oyunlarından biridir. Ülkemizde de büyük ilgi görmesine rağmen, ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmamaktadır.
Bu yama ise, oyununun güncel ve ücretsiz Türkçe yamasıdır. Oyun içi menüleri ve altyazıları %100 Türkçe diline çevirmektedir. Aynı zamanda oyuna ait tüm güncelleme, mod, ve ek paketleri de Türkçe diline çevirmektedir.
Oyunda gözünüze çarpan ufak tefek Türkçe olmayan kısımlar olabilir. Bunlar, GTA 5 sunucularından gelen, müdahale edilemeyen alanlardır.
Aşağıda bulunan ekran görüntüleri ve video, yamanın orijinal görüntülerinden alınmıştır. Dilerseniz yamayı indirmeden önce, ekran görüntülerinden ve videodan bir ön inceleme yapabilirsiniz.
Yamanın yüklenebilmesi için gerekli olan yazılım ve detaylı kurulum talimatları da indireceğiniz dosyaya eklenmiştir.
Not: Bu yama, Technogame tarafından oluşturulan cefakar bir ekibin büyük emekleriyle hazırlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca GTA 5 Türkçe yama paketi nasıl yüklenir, youtube videomuzda detaylı olarak anlattım, inceleyebilirsiniz.
Yama Gereksinimleri
Oyun: Grand Theft Auto V (GTA 5)
Oyun Sürümü: v1.40+ (bunu niye kopyaladimki ben ? )
Saglamindir mi? :D

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Flavius Petrus Sabbatius Iustinianus

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Hocam neden böyle bir şey var panomda hiçbir fikrim yok ama atayım :S;
ownload Download a file or directory

(Aynen böyle yazıyordu.)

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,186
fake eposta kopyalamışım bu 10 dakkalık eposta veren sitelerden.