Bendede öyle olmuştu bekle düzeliyo o sadece indirme değil dosyalarin bütünlüğü dogrulama filanda var gabila içinde o yuzden neyse ben bekledim tamamlandi ve bitti sorun cikmadibu nedne oluyor 4 gb kaldı ama %80 diyor neden
Arkadaş sabredememiş anlaşılanBendede öyle olmuştu bekle düzeliyo o sadece indirme değil dosyalarin bütünlüğü dogrulama filanda var gabila içinde o yuzden neyse ben bekledim tamamlandi ve bitti sorun cikmadi
fark etmedim 100 gb olduğu için dışarı falan çıktım geldiğimde böyleydiNe kadar zamandır böyle
Aynen saate baksana attigi resimde 12 dk önce?Arkadaş sabredememiş anlaşılan![]()
Tamam sabret yüklenir .dfark etmedim 100 gb olduğu için dışarı falan çıktım geldiğimde böyleydi
Hayır ben iyi görüyorumYazılar tam okunmuyor. Ben mi kör oldum acaba ?
konu sabretmek değil eve geldimde görünce bu ekranı tuhaf geldi mantıksız çünkü ilk defa olduTamam sabret yüklenir .d
OlabilirYazılar tam okunmuyor. Ben mi kör oldum acaba ?
Bende şaşırmıştım arada oluyo böyle şeylerkonu sabretmek değil eve geldimde görünce bu ekranı tuhaf geldi mantıksız çünkü ilk defa oldu
Dosyaları doğruluyor ve en son yazılmış güvenlik bilgilerini atıyor olay budurkonu sabretmek değil eve geldimde görünce bu ekranı tuhaf geldi mantıksız çünkü ilk defa oldu
???Aynen saate baksana attigi resimde 12 dk önce?
Ss almışsın ya sağ altta saat yaziyo cok beklememissin ondan dedim
evet biraz geç attımSs almışsın ya sağ altta saat yaziyo cok beklememissin ondan dedim