Ali Çetinkaya .
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 112
Arkadaşlar çok kararsız kaldım
Realme 6 pro mu yoksa note 9 pro mu
Realme 6 Pro Tabiki İkiside Aynı İşlemciye Sahip Zaten Ama Realme 6 Pro Ek Özellikleriyle Daha Güçlü Bir CihazArkadaşlar çok kararsız kaldım
Realme 6 Pro.Arkadaşlar çok kararsız kaldım
Mi 10 litr daha mı iyiRealme 6 pro. Ek olarak mi note 10 lite alınabilir.
400 TL İçin Redmi Note 9 Pro Almana Değmez Cidden Realme 6 Pro Güzel Bir Cihaz Ve Uygun Denilebilicek Güzel Bir Cihaz Herşeye Rağmen O Nedenle Ben Realme 6 Pro Tavsiye Ediyorum Hocam.Arkadaşlar peki 400 TL için degermi
Anladım hocam400 TL İçin Redmi Note 9 Pro Almana Değmez Cidden Realme 6 Pro Güzel Bir Cihaz Ve Uygun Denilebilicek Güzel Bir Cihaz Herşeye Rağmen O Nedenle Ben Realme 6 Pro Tavsiye Ediyorum Hocam.
İkisi arasından Realme 6 Pro çıkabilirsen Mi Note 10 Lite da alabilirsinArkadaşlar çok kararsız kaldım
hocam sen biliyorsundur 2000 tl den buraya kadar çıktım max alırımRealme 6 Pro.
Mi Note 10 Lite'a da bak derim.
Biliyorum ama cümlenin sonunu anlamadım.hocam sen biliyorsundur 2000 tl den buraya kadar çıktım max alırım
dİYRİMKİ MAX 3450 TL VE ONADA BÜYÜK İHTİMALLE REALME 6 PRO ALICAMBiliyorum ama cümlenin sonunu anlamadım.
h.o şimdiden iyi doğru bir tercihdİYRİMKİ MAX 3450 TL VE ONADA BÜYÜK İHTİMALLE REALME 6 PRO ALICAM
Tamamdır.dİYRİMKİ MAX 3450 TL VE ONADA BÜYÜK İHTİMALLE REALME 6 PRO ALICAM
Hocam baktım realme 6 pro zam yapmışlar 3450 olan telefon 3600 yapmışlar bütçemi aştığı için en 9 pro alicamTamamdır.
Hocam baktım realme 6 pro zam yapmışlar 3450 olan telefon 3600 yapmışlar bütçemi aştığı için en 9 pro alicam
Ben realme 6 pro diyorum.Hocam baktım realme 6 pro zam yapmışlar 3450 olan telefon 3600 yapmışlar bütçemi aştığı için en 9 pro alicam
Aldınız mı?Hocam yardımcı olduuz için çok teşekkür ederim
EvetAldınız mı?
Ne aldınız?