Sivrisineğin Isırmadığı Var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,810
1602011539825.png

Yaz aylarının en büyük belalarından biri olan sivrisineğin rahatsız etmediği kaç tane üye var merak ettim.
Henüz benzerine bire bir rastlamamış olsam da annemden gelen genetiğim olarak sivrisinekler bana asla dokunmaz.
Çocukluğumda derimdeki kabarık ve kaşıntılardan benden de kan emdiklerini hatırlıyorum fakat yaklaşık 15 yıldır hiç bir ısırık veya kaşıntı yaşamadım.

Hatta yaz aylarınca yeteri kadar açık giyinerek davetiye çıkartırım fakat en fazla kulağımın yanından vızz diye uçar giderler.

Kendimi bu acıdan mahrum kaldığım için şanslı sayıyorum ama tek değilimdir sanırım?

Benim gibi sineklerin ısırığına maruz kalmayan enden üyeler varsa kim onlar? Biraz genlerimizle hava atalım.

Bu arada yaygın AB+ kan grubuna sahip olduğumu belirtmek isterim.

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751
Ekli dosyayı görüntüle 118801

Yaz aylarının en büyük belalarından biri olan sivri sineğin rahatsız etmediği kaç tane üye var merak ettim.
Henüz benzerine bire bir rastlamamış olsam da annemden gelen genetiğim olarak sivri sinekler bana asla dokunmaz.
Çocukluğumda derimdeki kabarık ve kaşıntılardan benden de kan emdiklerini hatırlıyorum fakat yaklaşık 15 yıldır hiç bir ısırık veya kaşıntı yaşamadım.

Hatta yaz aylarınca yeteri kadar açık giyinerek davetiye çıkartırım fakat en fazla kulağımın yanından vızz diye uçar giderler.

Kendimi bu acıdan mahrum kaldığım için şanslı sayıyorum ama tek değilimdir sanırım?

Benim gibi sineklerin ısırığına maruz kalmayan enden üyeler varsa kim onlar? Biraz genlerimizle hava atalım.

Fen Bilimleri dersinde görmediğim bir çekinik gen özelliği. Keşke bendede olsa.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Beni çok severler.
0-

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Hiç gelmiyorlar bana,kan seçiyorlarmış demekki bak sen şu işe :)

KRZMNİTK

Profesör
Reaksiyon puanı
1,072
Soktuğu gecelerde en az 5 yerden sokuyo hayvan oğlu hayvan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ceza puanı vermeyin gerçekten hayvan oğlu hayvan

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Dünyada başka et yokmuş gibi, Her gece başımdan gönderemediğim bir sürü var. Yakında onlar beni evden atacak. Korkuyorum!

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
4 AB+ ve beni ısırıyorlar :(
Isırmasına ısıra bilir ama en çok hastalık taşıyan hayvan. nefret ederim.

Neden diye sorarsanız? Bir doktor başkasına aşı yapınca aynı iğneyi size vurdu mu hiç?
Ordan düşünün ne kadar riskli hayvan.