Casper excalibur alınır mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hsynxk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hsynxk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Casper nasıl excalibur g770 serisi çizim programları kullancam

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-10-01-13-08-01-386_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-10-01-13-08-01-386_com.android.chrome.jpg
    38.9 KB · Görüntüleme: 200
  • images.jpeg
    images.jpeg
    28.5 KB · Görüntüleme: 236

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,072
Piyasadaki en kötü anakartı excaliburda

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615

yigitk09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba bende 2060 ekran kartlısını almak istiyorum bence f/p ürünü internetten araştırdığım kadarıyla bu fiyatlara bulmak zor bilen varsa teknik servisi nasıldır acaba şimdiden teşekkürler

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Merhaba bende 2060 ekran kartlısını almak istiyorum bence f/p ürünü internetten araştırdığım kadarıyla bu fiyatlara bulmak zor bilen varsa teknik servisi nasıldır acaba şimdiden teşekkürler
Mümkünse Excalibur serisinden uzak durun. Turbo fan açılmazsa ısınıyor, açılınca da ortalama 76 desibel ses çıkarıyor ki bu çok fazla.

yigitk09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Mümkünse Excalibur serisinden uzak durun. Turbo fan açılmazsa ısınıyor, açılınca da ortalama 76 desibel ses çıkarıyor ki bu çok fazla.
Turbo fanı sadece oyun oynarken açarım zaten oyun oynarken de kulaklık takarım onun için sıkıntı olmaz o konuda genel olarak fiyatına göre iyi midir sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknik servisi hakkında Bilgin var mı

St.Herkül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu fiyata daha iyi bilgisayarlar var kankacım hemen karar vermemek lazım :)

St.Herkül

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bayadır araştıyorum g780 kadar iyisini bulamadım
Aynı özellikte msi ve Asus lar 5-6 K fazla hatta 5-6K san bile fazla
Laptop mu kullanıyorsun yoksa başka tercih olarak masa üstü tercih edermisin? ona göre birşeyler önereyim ben sana :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Turbo fanı sadece oyun oynarken açarım zaten oyun oynarken de kulaklık takarım onun için sıkıntı olmaz o konuda genel olarak fiyatına göre iyi midir sence

Teknik servisi hakkında Bilgin var mı
Yalnız bu dediğim normal bir ses değil. Normal şartlar gaming laptoplar turbo fan modunda ortalama 56-68 desibel ses çıkarır ki bu ses değeri bile kulaklık takılıyken az da olsa duyulabiliyor. Casper ise turbo modda 76 desibel ses çıkarıyor ki bunu kapatacak bir kulaklık varsa bile fiyatı çok pahalıdır. Yani alırsanız, özellikle oyun oynarken çok sıkıntı çekersiniz benden demesi. Servis kalitesi ise öyle aman aman değil, şansa bağlı.

yigitk09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yalnız bu dediğim normal bir ses değil. Normal şartlar gaming laptoplar turbo fan modunda ortalama 56-68 desibel ses çıkarır ki bu ses değeri bile kulaklık takılıyken az da olsa duyulabiliyor. Casper ise turbo modda 76 desibel ses çıkarıyor ki bunu kapatacak bir kulaklık varsa bile fiyatı çok pahalıdır. Yani alırsanız, özellikle oyun oynarken çok sıkıntı çekersiniz benden demesi. Servis kalitesi ise öyle aman aman değil, şansa bağlı.
Ses çok önemli değil benim merak ettiğim nokta servis arızası olduğunda teknik servisine gönderip yaptırabilirim dimi

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Fiyatına göre çok kötü ürün şu an benden demesi.
ne olarak kötü , asus rog bana göre laptop modelleri arasında en iyisi . Omen kullanan arkadaşlarımda var şimdiki aklım olsa asus rog strix alırım diyor ben kullanıyorum zaten çok memnunum hiç sıkıntısı yok tasarımı çok şık soğutması süper malzeme kalitesi iyi
Teknik donanım olarak fiyatına göre kötü diyorsanız, pahalı olma sebebi soğutma kalitesi malzeme kalitesi vs. siz örneğin monster la asus rog un malzeme kalitesi bir tutabilirmisiniz tutamassınız pahalı olma sebebi zaten kalitesi , bir sürü kendine özgü yazılımı var ve asus markasından bahsediyoruz

bilalburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
O fiyata masaüstü topla :D şaka lan şaka gül diye.

bu arada önermem

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Excalibur gerçekten berbat.
Onun yerine Monster bakabilirsin Ryzen 7 4800H lı Lenovoyu bende beğendim.İyiymiş.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
ne olarak kötü , asus rog bana göre laptop modelleri arasında en iyisi . Omen kullanan arkadaşlarımda var şimdiki aklım olsa asus rog strix alırım diyor ben kullanıyorum zaten çok memnunum hiç sıkıntısı yok tasarımı çok şık soğutması süper malzeme kalitesi iyi
Teknik donanım olarak fiyatına göre kötü diyorsanız, pahalı olma sebebi soğutma kalitesi malzeme kalitesi vs. siz örneğin monster la asus rog un malzeme kalitesi bir tutabilirmisiniz tutamassınız pahalı olma sebebi zaten kalitesi , bir sürü kendine özgü yazılımı var ve asus markasından bahsediyoruz
Asus ROG Strix G531GT-BQ002T Intel Core i5 9300H 8GB 512GB Fiyatı
al bunu sonra pişman olursun en çok zam yiyen laptop oldu zaten :D

CoffeX

Doçent
Reaksiyon puanı
518
Alınmaz, daha iyileri var. Araştırmadan almayın.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Kazıık o dostum KAZIIIIIIIIIIIIIIIK kazık kazık kazık kazık
kazık sensin ne biçim konuşuyorsun bee ben aldım ve çok memnunum pahalı olma sebebi kalitesi
ama sen alamadın paran yetmedi ya hemen kötü olur o kullansan zaten bilirdin en azından git bir mağazada en iyi laptop modeli sor asus rog strix demeyenin aklından şüphe ederim

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
kazık sensin ne biçim konuşuyorsun bee ben aldım ve çok memnunum pahalı olma sebebi kalitesi
Daha ucuza daha iyileri var.Tamam sen almışsın memnunsun ama daha ucuzada bulunabilir o laptop.
Kazık sensin derken ?

Bende aldım 5300 TL ye bende memnunum.O zaman o laptopu mu önermeliyim ?

Bizim ihtiyaçlarımızla arkadaşın ihtiyaçları aynı değildir heralde.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
Daha ucuza daha iyileri var.Tamam sen almışsın memnunsun ama daha ucuzada bulunabilir o laptop.
Kazık sensin derken ?
kazık tabiri nasıl bir tabir? pahalı kelimesini kullansana sensin kazık tamammı
ddaha ucuza ne var? (asus rog ile kapışabilecek)

arkadaşın ihtiyacı teknik donanım değil kalite

ne aldın 5300 tl ye.?

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553

İ5 9300H GTX 1650 li 7000 TL lik çok laptop vaar.

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553

ne aldın 5300 tl ye.?
Ben çok oyun oynayan birisi değilim.Bu yüzden İ5 10210U+MX130 aldım.Evet biraz aşırı pahalı diyebilirsin ama yanında 5 yıllık Antivirüs Sennheiser kulaklık aldım.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
O fiyata eski nesil bir işlemci ve GTX 1650 saçmalık. Hadi Monster'ı falan geçiyorum. Aynı fiyatta Legion 5 var ki Ryzen 4800H ve 1650 Ti ile geliyor. Kalite olarakta ASUS'un ROG serisinden geri kalır yanı yok. ROG modellerini gözünde bu kadar büyütmeni önermem şahsen. Güzeller ama alternatifleri de çok.

_MusTy_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,303
O fiyata eski nesil bir işlemci ve GTX 1650 saçmalık. Hadi Monster'ı falan geçiyorum. Aynı fiyatta Legion 5 var ki Ryzen 4800H ve 1650 Ti ile geliyor. Kalite olarakta ASUS'un ROG serisinden geri kalır yanı yok. ROG modellerini gözünde bu kadar büyütmeni önermem şahsen. Güzeller ama alternatifleri de çok.
Asus Rog piyasadaki 1 numaralı laptopdur tartışılacak yanı yok bunun legion asusdan geri kalmayı bırak yaklaşamaz hepsini kullanan arkadaşlarım var benimkine hayran kaldılar