Özel Hastanelerde Ücretsiz Lens?

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Ben devlet hastanesinde muayene oldum lens reçetemi aldım ama 1-2 arkadaşım özel hastanede muayene olunca 1 yıllık lensi ücretsiz verdiklerini söylediler. İlk defa lens kullanacağım içinmiş sanırım. Doğruluğu nedir?

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
bana geçici lens vermişlerdi. Yarı devlet yarı yarı özel hastanede.

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
1 yıllık falan lens veriyormuşlar dedi. Benim 2 gözüm de farklı ?

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
1 yıllık lens bence yalan. Lensler 3 aylık ve ortalama 150-200 falan.

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
1 yıllık lens bence yalan. Lensler 3 aylık ve ortalama 150-200 falan.

yani ben gözlükçüden sipariş verdik 300 liraya 2 gözümun çapı sanırım farklı olduğu için. Arkadaşım 90 TL muayene oluyorsun 1 yıllık çanta içinde falan veriyorlar dedi

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
yani ben gözlükçüden sipariş verdik 300 liraya 2 gözümun çapı sanırım farklı olduğu için. Arkadaşım 90 TL muayene oluyorsun 1 yıllık çanta içinde falan veriyorlar dedi
İmkansız bişey 1 yıllık lens vermeleri. 90 tl ye özel hastane yok zaten.

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
İmkansız bişey 1 yıllık lens vermeleri. 90 tl ye özel hastane yok zaten.

Aga arkadaşın annesi gitmiş 90 TL. Ben diyorum öyle bir şey yoktur diye bizimkiler ucuz diye zorluyor. Bilen biri mantıklı açıklama yazsın da gözlükçüden lensleri alayım ?

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Benim annem dünya göze gidiyor muayne 250-300tl falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarı devlet yarı özeldir gittiği hastane.

Aga muayene mi 250-300 yoksa gözün derecesini falan ölçmek için kullanılan testlerin parasıyla beraber mi 250-300?

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
İşte yıllık kontrol göz numaran kontrol ediliyor göz tansiyonunu falan kontrol ediyorlar.

ilk defa lens kullanicam diyince ücretsiz lens veriyormuşlar. 90 TL alıyomuşlar sadece. Ben hiç inanamadım ailem de oraya git 300 lira normal lense verme diyorlar. Bursa/Gemlik “Atakent özel hastane”

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
ilk defa lens kullanicam diyince ücretsiz lens veriyormuşlar. 90 TL alıyomuşlar sadece. Ben hiç inanamadım ailem de oraya git 300 lira normal lense verme diyorlar. Bursa/Gemlik “Atakent özel hastane”
Verdikleri lens 1-2 haftalık falan. Öyle 3 ay dayanmıyor. Sana tavsiye veriyim lens çok sık kullanma hatta gözünün numarası yüksek değilse hiç kullanma.

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Verdikleri lens 1-2 haftalık falan. Öyle 3 ay dayanmıyor. Sana tavsiye veriyim lens çok sık kullanma hatta gözünün numarası yüksek değilse hiç kullanma.

2.50 derece miyobum. Gözlük takınca hayatım daha güzel geliyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ?
Gözlük takmayı sevmiyorum pek. Ben hareketli insanım aman kırılır çizilir bükülür korkusuyla yasamak istemiyorum. Yani verdikleri lens geçici süreliktir dimi o kadar uzun olamaz?

2.50 derece miyobum. Gözlük takınca hayatım daha güzel geliyor. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ?
Gözlük takmayı sevmiyorum pek. Ben hareketli insanım aman kırılır çizilir bükülür korkusuyla yasamak istemiyorum. Yani verdikleri lens geçici süreliktir dimi o kadar uzun olamaz?

helpbylerbayanlar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hocam bence arkadaşların senle alay ediyor. Özel hastaneye gideceksin 90Tl ile muayene olacaksın üstüne birde 1 yıllık lens verecekler. :D bir şey derdim ama neyse. :D

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114

Bende o hataya düşüp lens aldım ilk günler çıkarıp takması çok zor oluyor 1 ay falan kullandıktan sonra gözde kuruluk kaşınma falan başlıyor. Ben sizin yerinizde olsam gözlükle devam ederdim eğer lens alıcam diyorsanız da akşam lensleri çıkarın ve hafta sonları gözlük kullanın.

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Bende o hataya düşüp lens aldım ilk günler çıkarıp takması çok zor oluyor 1 ay falan kullandıktan sonra gözde kuruluk kaşınma falan başlıyor. Ben sizin yerinizde olsam gözlükle devam ederdim eğer lens alıcam diyorsanız da akşam lensleri çıkarın ve hafta sonları gözlük kullanın.

Hep lens takmam zaten. Gözlük lens karışık takarım?

Hep lens takmam zaten. Gözlük lens karışık takarım?
Hocam bence arkadaşların senle alay ediyor. Özel hastaneye gideceksin 90Tl ile muayene olacaksın üstüne birde 1 yıllık lens verecekler. :D bir şey derdim ama neyse. :D

1 paket veriyormuşlar. İcinde 6 tane oluyormus sağ 3 sol 3