Gözlüğe kaşların değmesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaTaRaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
yeni çerçeve ve cam aldım. Gözlük çok hoşuma gidiyor ama bugün fark ettim kaşlarım gözlüğe değiyor. Sinirlenince veya üzülünce kaşları öne gelenlerdenim. Sinirlenince veya üzülünce kaşlar öne geliyor kaşlın ortasındaki başlangıç yeri gözlüğün kenarına cama değiyor. İnce çerçeveli bir gözlük olduğu için çıkarınca kaşın bıraktığı iz belli oluyor. Ya kemik çerçeve kullanmam gerek yada ince çerçevelere elveda. Sizce geri iade edeyim mi? Yoksa kullanmaya devam mı edeyim? Gözlük yakıştı bu arada kaşlara değmese hiçbir problem yok. Kaşlar ile bir bütün şeklinde gidiyor da diyebilirim

ulasfather27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Hocam camınız kaliteli olsa bile kemik çerçeveye dönmenizi öneririm cam çizilmese bile orada kirli bir iz bırakır görüşünüzü engeller farkında olmadan gözlüğün üstünden bakmaya başlarsınız

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Hocam camınız kaliteli olsa bile kemik çerçeveye dönmenizi öneririm cam çizilmese bile orada kirli bir iz bırakır görüşünüzü engeller farkında olmadan gözlüğün üstünden bakmaya başlarsınız
Gözlük hareket etmediği için sorun olmuyor akşamları temizlemem gerekiyor sadece. Sorun değil o kadar. Kemik çerçeveyi de yüzüme hiç yakıştıramıyorum. Kemik çerçevem var ama hiç sevmiyorum matrixdeki ajan smith gibi hissediyorum

ulasfather27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Gözlük hareket etmediği için sorun olmuyor akşamları temizlemem gerekiyor sadece. Sorun değil o kadar. Kemik çerçeveyi de yüzüme hiç yakıştıramıyorum. Kemik çerçevem var ama hiç sevmiyorum matrixdeki ajan smith gibi hissediyorum
:D hocam size rahatsızlık vermiyorsa pek te sıkıntı yok ama ufak bir rahatsızlık verdiği anda bi çare düşünün bence

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
:D hocam size rahatsızlık vermiyorsa pek te sıkıntı yok ama ufak bir rahatsızlık verdiği anda bi çare düşünün bence
Screenshot_20201004-153711_Gallery.jpg

Şu şekilde hocam gözlük.

ulasfather27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Sıkıntı yok gibi duruyor hocam ama üst tarafı her kirlendiğinde a101de satılan alkollü mendillerle silerseniz rahatsızlık ta duymuyorsanız problem etmez bnce

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Sıkıntı yok gibi duruyor hocam ama üst tarafı her kirlendiğinde a101de satılan alkollü mendillerle silerseniz rahatsızlık ta duymuyorsanız problem etmez bnce
Az kirlenmesini sağlayan kaplamalardan yapsam nasıl olur gene de o kiri tutar mı? Terliyoruz sonuçta kirlenecek. Şuanda günde 1 kez rutin temizlik yetiyor. Rahatsız etmiyor ama terleme çok olursa nasıl olur bilmiyorum. Daha 2 teslim aldım gözlüğü.

ulasfather27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Az kirlenmesini sağlayan kaplamalardan yapsam nasıl olur gene de o kiri tutar mı? Terliyoruz sonuçta kirlenecek. Şuanda günde 1 kez rutin temizlik yetiyor. Rahatsız etmiyor ama terleme çok olursa nasıl olur bilmiyorum. Daha 2 teslim aldım gözlüğü.
O kiri her türlü tutuyor hocam ben de zamanında çok denedim baktım olmuyo günlük min 5 kere temizliyorum gözlüğü

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
O kiri her türlü tutuyor hocam ben de zamanında çok denedim baktım olmuyo günlük min 5 kere temizliyorum gözlüğü
Buğulanmayı düşünüyorum ben onun içinde kaplama varmış sanırım buğu en kötüsü kir temizleniyor da buğu sürekli oluyor belki günde 100 kez buğu oluyordur

ulasfather27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Yüzünüze çok yakın takarsanız buğu oluşur hocam

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Vay be gözlüğün çok ince çerçevesi var. Gözüne çok yakın sıkıyorsan değmesi normal bence.
Resimde normal olması gerektiği konumda. Dediğim gibi çerçeve olarak kemik çerçeve bunlara engel olur