600 TL Daha Arttırıp 3700 TL Bandından Realme 6 Pro Öneriyorum2500-3200tl arasında performanslı şarjı iyi olan bir telefon istiyorum pubg performansi iyi olsun son olarakta 2-3yıl kullanacağım bir cihaz önerisi istiyorum NOT(redmi note 8 pro demeyin lütfen)
Mi9T,Redmi Note 9 Pro,A502500-3200tl arasında performanslı şarjı iyi olan bir telefon istiyorum pubg performansi iyi olsun son olarakta 2-3yıl kullanacağım bir cihaz önerisi istiyorum NOT(redmi note 8 pro demeyin lütfen)
Mi9t bütceyi aşıyor rn9pro tanidıklarda var cihazda sorunlar var diyolar a50 güncel bir cihaz degil pubg beni üzer birazMi9T,Redmi Note 9 Pro,A50
Onun yerine realmi 6 daha iyi bence o fiyat farkına göre600 TL Daha Arttırıp 3700 TL Bandından Realme 6 Pro Öneriyorum
Niçin konu açıyorsun ozamanMi9t bütceyi aşıyor rn9pro tanidıklarda var cihazda sorunlar var diyolar a50 güncel bir cihaz degil pubg beni üzer biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onun yerine realmi 6 daha iyi bence o fiyat farkına göre
AynenRedmi note 9 pro. Vatanda akşamları 3200e realme 6 pro düşüyor denk gelirsen hemen al kaçırma.
Gönlüm realmi 6 yada 6pro dan yana ama 2 -3 yıl idare edermi beniRedmi note 9 pro. Vatanda akşamları 3200e realme 6 pro düşüyor denk gelirsen hemen al kaçırma.
Ins oyle olur bekliyecemÖnceki konunda yazdım zaten oyun için alıyorsan Realme 6 beklersen Realme 7 bu ay gelir diye düşünüyorum
Realme 6 al geç.2500-3200tl arasında performanslı şarjı iyi olan bir telefon istiyorum pubg performansi iyi olsun son olarakta 2-3yıl kullanacağım bir cihaz önerisi istiyorum NOT(redmi note 8 pro demeyin lütfen)
Hocam ayn dediniz gibi 9proyu uzağım realmi 6pro istiyorum pubg 60 fps vermiyor o yüzden realmi 6 istiyorum kafamı çok karıştırıyolar kimisi ip 7 al geç diyo realmi uzun vadede dayanmaz diyolar ama gönlümde realmi 6 varRealme 7 büyük ihtimal bütçenizin üzerinde bir fiyattan çıkacak hocam.
Bu fiyatlarda Realme 6 8GB, Redmi Note 9 Pro veya indirim kovalayabilirseniz Realme 6 Pro öneririm. Batarya önemliyse, bu üç cihaz da günü çıkarır. Ama bataryada en başarılı cihaz 9 Pro.
Pubg'de hdr+90hz ile oynayayım diyorsanız Realme 6 8GB öneririm. Ancak işlemcisi diğer iki cihazdan daha verimsiz.
Dediğim gibi, bu cihazlar alınabilir ama 9 Pro'ya biraz uzaksınız sanırım. Realme 6/Pro alınır.
inidirim bekle hocam realme 6 pro nun fiyatı bir ara 3200 oldu vatanda indirimleri kaçırmaHocam ayn dediniz gibi 9proyu uzağım realmi 6pro istiyorum pubg 60 fps vermiyor o yüzden realmi 6 istiyorum kafamı çok karıştırıyolar kimisi ip 7 al geç diyo realmi uzun vadede dayanmaz diyolar ama gönlümde realmi 6 var
Redmi Note 9 Pro ya da Realme 6 almanı öneririm.2500-3200tl arasında performanslı şarjı iyi olan bir telefon istiyorum pubg performansi iyi olsun son olarakta 2-3yıl kullanacağım bir cihaz önerisi istiyorum NOT(redmi note 8 pro demeyin lütfen)
Hocam söyleyeyim, bu fiyatlarda Redmi Note 9/S, Gm 20 Pro, Realme 5 Pro, iphone 7 veya Realme 6i alınmaz. Yukarıda söylediğim üç model fiyatına göre en iyileri.Hocam ayn dediniz gibi 9proyu uzağım realmi 6pro istiyorum pubg 60 fps vermiyor o yüzden realmi 6 istiyorum kafamı çok karıştırıyolar kimisi ip 7 al geç diyo realmi uzun vadede dayanmaz diyolar ama gönlümde realmi 6 var
Redmi note 9 pro 128 gb2500-3200tl arasında performanslı şarjı iyi olan bir telefon istiyorum pubg performansi iyi olsun son olarakta 2-3yıl kullanacağım bir cihaz önerisi istiyorum NOT(redmi note 8 pro demeyin lütfen)
Samsung da kullandım realme de, katılmıyorum. Realme yazılım konusunda oldukça başarılı.samsung galaxy m31 bataryası çok iyi gidiyor ayrıca yazılımda samsung olduğu için daha oturaklı xiaomi realmi falan illaki hatalar oluyor
Şunu şuraya bırakayımsamsung galaxy m31 bataryası çok iyi gidiyor ayrıca yazılımda samsung olduğu için daha oturaklı xiaomi realmi falan illaki hatalar oluyor
forum.shiftdelete.net
Hocam siz 6pro kullaniciydiniz nasıl memnunmusunuz kasma takılma vb şeyler birde realmi 6 pubg güzel bir performans sergiler demiHocam söyleyeyim, bu fiyatlarda Redmi Note 9/S, Gm 20 Pro, Realme 5 Pro, iphone 7 veya Realme 6i alınmaz. Yukarıda söylediğim üç model fiyatına göre en iyileri.
Deneyimlerimi paylaştığım konu :Hocam siz 6pro kullaniciydiniz nasıl memnunmusunuz kasma takılma vb şeyler birde realmi 6 pubg güzel bir performans sergiler demi
forum.shiftdelete.net
realme 6 pro oyun için bu fiyat segmentinde rakipsiz bence 90hz yenileme oranına sahip bir ekran var bir kere bana göre çok büyük bir artıHocam siz 6pro kullaniciydiniz nasıl memnunmusunuz kasma takılma vb şeyler birde realmi 6 pubg güzel bir performans sergiler demi
hocam pubg de 60 fps vermiyor oyuzden realmi 6 ya yonelmek istiyorumrealme 6 pro oyun için bu fiyat segmentinde rakipsiz bence 90hz yenileme oranına sahip bir ekran var bir kere bana göre çok büyük bir artı
??samsung galaxy m31 bataryası çok iyi gidiyor ayrıca yazılımda samsung olduğu için daha oturaklı xiaomi realmi falan illaki hatalar oluyor