Sistemimi Yükseltmek İstiyorum

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
İşlemci: İntel core 2 duo e 7500
Ekran kartı: Nvidia g100
RAM: max 4 destekliyor 4 gb takılı
HDD
Anakart: DDR2 RAM Destekliyor modeli uzun isterseniz bir daha bulup atarım

Ben bu sistemi yılları içinde yükseltmek istiyorum (5000-6000 tl civarında değere). 1000 tl yi gözden çıkardım şuanlık (şuanlık) . Bu 1000 tl ile anakart SSD ve RAM almayı düşünüyorum. Önceliklerini bilmiyorum ve büyük ihtimalle üstüne para eklemem gerekecek. Önceliği olanları söylerseniz sevinirim. Bir de sizce bu sistemi yükselteyim mi yoksa sıfırdan sistem toplamak mı daha mantıklı olur?

Mustafa Ertek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
İşlemci: İntel core 2 duo e 7500
Ekran kartı: Nvidia g100
RAM: max 4 destekliyor 4 gb takılı
HDD
Anakart: DDR2 RAM Destekliyor modeli uzun isterseniz bir daha bulup atarım

Ben bu sistemi yılları içinde yükseltmek istiyorum (5000-6000 tl civarında değere). 1000 tl yi gözden çıkardım şuanlık (şuanlık) . Bu 1000 tl ile anakart SSD ve RAM almayı düşünüyorum. Önceliklerini bilmiyorum ve büyük ihtimalle üstüne para eklemem gerekecek. Önceliği olanları söylerseniz sevinirim. Bir de sizce bu sistemi yükselteyim mi yoksa sıfırdan sistem toplamak mı daha mantıklı olur?
üanakart ve işlemci öncelikli bence çünkü alacağın anakart eğer yeni nesil olacaksa o işlemciyi desteklemicek ram de alman gerek hdd ilede bir süre idare edersin ama ekran kartın anakarta uyar mı bilmiyorum ama çalışır durumda olur sonuçta pc

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
üanakart ve işlemci öncelikli bence çünkü alacağın anakart eğer yeni nesil olacaksa o işlemciyi desteklemicek ram de alman gerek hdd ilede bir süre idare edersin ama ekran kartın anakarta uyar mı bilmiyorum ama çalışır durumda olur sonuçta pc
İşlemci ve anakart ne kadar olur ve ne önerirsiniz? Model olarak. Yeni nesil olsun.

Yusufemreaktass

Asistan
Reaksiyon puanı
67
bu sisstemle yavaş yavaş yükseltme saçma anakart alsan işlemci uymuycak işlemcide aynı şekilde en iyisi paranı biriktirip aynı zamanda almak