rockndoll
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
PC'de tamamen boşta iken bile güç% minimum 29-30 oluyor. Çevreme sorduğum zaman maximum 10 görmüşler, bu neden kaynaklanıyor olabilir lütfen yardım.
aynMSI Afterburner yerine boştayken görev yöneticisi -> performans kıs bakabilir misiniz? Bu arada işlemci nedir?
MSI Afterburner yerine boştayken görev yöneticisi -> performans kısmına bakabilir misiniz? Bu arada işlemci nedir?
Kulanım boştayken 1-2 lerde geziyor ama bu değer hep 28-29 başka programlardan da baktım ama aynı, neden olabilir?Sıkıntı yok gibi alt tarafta kullanım oranını görebilirsin.
Afterburner'da yazan kullanım oranı değil TDP değeri büyük ihtimalle.Kulanım boştayken 1-2 lerde geziyor ama bu değer hep 28-29 başka programlardan da baktım ama aynı, neden olabilir?
Hep bu değerlerde olması normal mi yani?Afterburner'da yazan kullanım oranı değil TDP değeri büyük ihtimalle.
Oyuna girdiğinde ne oluyor o kısım?Hep bu değerlerde olması normal mi yani?
Stres testi yaptığımda 105 e kadar çıkıyor.Kullanım sırasında normal gibi fakat boştayken asla düşmüyor bu değerlerin altına.Oyuna girdiğinde ne oluyor o kısım?
Yüzde 105 kullanım olmadığı için o kısım verilen gücü gösteriyor. Sonuçta kart boşta da olsa çektiği bir güç değeri var. Yani boştayken kart kendini yüzde 28 civarı kullanmıyor. O kartın çektiği gücün yüzdelik değeri. Sıkıntı yok.Stres testi yaptığımda 105 e kadar çıkıyor.Kullanım sırasında normal gibi fakat boştayken asla düşmüyor bu değerlerin altına.
Bu da başka bir programdan değerler:
Ekli dosyayı görüntüle 118128
Çevremdeki herkes boştayken %10 un üstünde olmadığını söyledi bu değerin ondan biraz kuşkulandım.Yüzde 105 kullanım olmadığı için o kısım verilen gücü gösteriyor. Sonuçta kart boşta da olsa çektiği bir güç değeri var. Yani boştayken kart kendini yüzde 28 civarı kullanmıyor. O kartın çektiği gücün yüzdelik değeri. Sıkıntı yok.