İyi ki Türkiye'de Yaşıyorum..

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
İyi ki Türkiye'de Yaşıyorum. Ülkemin güzelliklerine, insanına, havasına hastayım. Kurucu değerlerine, atalarıma, kahramanlarına ve Mehmetçiğine hastayım. 7'den 70'ine hastayım. Coğrafyasına hastayım. Her şeyine hastayım. Allah şifa vermesin..
1601308413084.png

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,896
Yaşasın Irkımın Turan Ülküsü!

Su tankı

Doçent
Reaksiyon puanı
641
Bende mutluyum ancak büyünce yapmak istediğim meslekler burda neredeyse imkan sıfır bende eğer alanımda başarılı olursam türkiyede imkanları arttırmaya çalışacağım çünkü burası şanlı türk devleti ve yolu açık bir ülke
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adalet de sıkıntı. Eskiden pek dikkatimi çekmezdi ama son 1-2 yıldır son derece saçma şeyler oldu. Resmen suçlunun yaptığı yanına kar kalıyor.
Buda doğru avukatlık burda yaygınlaşmış bir meslek ve paranın avukatlara ne yapabileceğini biliyorsun

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Bende mutluyum ancak büyünce yapmak istediğim meslekler burda neredeyse imkan sıfır bende eğer alanımda başarılı olursam türkiyede imkanları arttırmaya çalışacağım çünkü burası şanlı türk devleti ve yolu açık bir ülke
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buda doğru avukatlık burda yaygınlaşmış bir meslek ve paranın avukatlara ne yapabileceğini biliyorsun
İstediğin meslek ?

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,232
Keşke ekonomimizde , insanımız ve milli değerlerimiz gibi olsa.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Bilgisayar mühendisliği nasıl acaba?
Bilgisayar mühendisi yazılımcının yaptığı her şeyi fazlasıyla yapabilir, ama statü olarak üstündür yönetici vasfı vardır. Ülkemizde işe bir kişi aliyim her şeyi o yapsın mantığı olduğu için bilgisayarcıları küçük görüyorlar , yazılımcı denince de farklı bir şey sanıyorlar. Bir kere bilgisayarcının işi bitti yazılımcı ol diyenlerdeki mantık hatasını anlamıyorum nasıl bilgisayarcının iş imkanı bitip yazılımcının bitmez bilg. mühendisi her şeyi fazlasıyla yapabilir.

Yazılım bilgisayar in alt dalı ?

Su tankı

Doçent
Reaksiyon puanı
641
Bilgisayar mühendisi yazılımcının yaptığı her şeyi fazlasıyla yapabilir, ama statü olarak üstündür yönetici vasfı vardır. Ülkemizde işe bir kişi aliyim her şeyi o yapsın mantığı olduğu için bilgisayarcıları küçük görüyorlar , yazılımcı denince de farklı bir şey sanıyorlar. Bir kere bilgisayarcının işi bitti yazılımcı ol diyenlerdeki mantık hatasını anlamıyorum nasıl bilgisayarcının iş imkanı bitip yazılımcının bitmez bilg. mühendisi her şeyi fazlasıyla yapabilir.

Yazılım bilgisayar in alt dalı ?
Anladım

CoffeX

Doçent
Reaksiyon puanı
518
Ben de seviyorum ülkemi. Ülkem için çok faydalı şeyler yapıyorum. Oyunlarda ismimi TÜRKİYEM ❤ yapmak gibi.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İyi ki Türkiye'de Yaşıyorum. Ülkemin güzelliklerine, insanına, havasına hastayım. Kurucu değerlerine, atalarıma, kahramanlarına ve Mehmetçiğine hastayım. 7'den 70'ine hastayım. Coğrafyasına hastayım. Her şeyine hastayım. Allah şifa vermesin..
Ekli dosyayı görüntüle 117980
Atma şekerim atma.

Sorarlar adama huzurla, rahatça, kendi ülkende servet bayılmadan yabancıların yaptığı gibi tatil yapabiliyor musun ülkende?

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,172
Yahu bu konuda herkes hemfikirdir diye düşünüyorum ama düzelmesi gereken 3 şey var bence eskiye nazaran: Adalet, Eğitim ve Ekonomi.
%100 haklısınız.

Adalet olsa ülkede gençler küsmez.
Eğitimde fırsat eşitliği olsa, sağlam bir eğtim sistemi olsa gençlerin hayatı kaymaz.
Ekonomi iyi olsa insanlar yurt dışı hayali kurmaz.