Alerjimi yenemiyorum

41korfezli41

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Ağır alerjik nezle geçiriyorum. Alnım ve yanaklarımda baskı, kafamı hareket ettirince ağrı, burun tıkanıklığı ile zor günler geçiniyorum. Bana fayda sağlayacak, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
doktora gidin hocam

'' yarım hoca dinden yarım doktor candan eder ''

kimsenin tavsiyesi iş yapılmaz

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Geçen bir şey değil ki bu sadece ilaçlarla hafifletebilirsiniz. Aşı olsanız bile bittikten sonra yeniden başlıyor..

Test yaptırdınız mı?

Y.Emre41

Doçent
Reaksiyon puanı
423
Tabii ki doktora güvenmelisin. Yalnızca şunu söyleyeyim. Alerjiye yaklaşım, mümkünse tetikleyenlerden uzak durmak ve baskılayıcı(sistemik olmayan kortizon içeren) ilaçlar kullanmakla rahatlama sağlamak şeklindedir. Mevsimsel geçişlerde zorlanma genel yaşanılan bir durumdur. Bir KBB uzmanına görünün

Reaksiyon puanı
77
Ağır alerjik nezle geçiriyorum. Alnım ve yanaklarımda baskı, kafamı hareket ettirince ağrı, burun tıkanıklığı ile zor günler geçiniyorum. Bana fayda sağlayacak, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?
neye alerjin var tam olarak bilmiyorum ama dışardan geldiğinde üstünü direk değiştir yıkattır ve duş al bakkaldan döndüğünde bile kafanı ellerini açık olan yerleri yıka alerji yapıcak ne varsa atmaya çalış uzak dur kaşıntı fln oluşuyora alerji kaşıntıları çin kremler var rahatlatır seni sinüzit olabilir belki baktırmadıysan baktır geniz eti fln zorluk yaşatır burun bantları dene rahat nefes alabilmek için ama tüyleri koparacağından kıl çıkartabiliyor bantlar tercih etmiyorum ama zorluk çekiyorsan tavsiyelerim iyi gelebilir sağlık diliyorum iyi günler