Şifreyi unuttum

yeni PC'ci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeni tel alınınca eski teli asa yukarı 1 aydan uzun süredir kullanmadım içinde son bir kaç tane foto kaldiydi onları da yeni tele atıyım dediydim ama uzun süre kullanmadığım için hem desen hemde pin aklımdan uçup gitmiş hiç bı şekilde hatırlayamadım . Acaba telin icindekileri silmeden sadece şifreyi silmenin kirabilmemnin bı yolu varmı acaba (Samsung Galaxy E5 telin markası)

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,072
Yeni telefondaki sim kartını eski telefona takın sonra yeni telefonun pin kodunu girin. (pin kodu ve puk kodu sim kartının size ilk verildiği zarfta yazar)

yeni PC'ci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yeni telefondaki sim kartını eski telefona takın sonra yeni telefonun pin kodunu girin. (pin kodu ve puk kodu sim kartının size ilk verildiği zarfta yazar)
1. Hat alalı nerdeyse 6 yıl oluyo o zarfı bulabilmem neredeyse imkansız denilebilir acaba bildiğin bı başka yol varmı veya o pin kodu ile puk kodunu şuan ogrenebilecegim bı yol biliyomusun
2. Şimdi senin attığın mesaja bakarken farkettim telin markası E5 ama oto düzeltmeden dolayı sanırım S5 olarak yazılmış o markaya göre söylediysen düzeltirim dediydim de

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,072
1. Hat alalı nerdeyse 6 yıl oluyo o zarfı bulabilmem neredeyse imkansız denilebilir acaba bildiğin bı başka yol varmı veya o pin kodu ile puk kodunu şuan ogrenebilecegim bı yol biliyomusun
2. Şimdi senin attığın mesaja bakarken farkettim telin markası E5 ama oto düzeltmeden dolayı sanırım S5 olarak yazılmış o markaya göre söylediysen düzeltirim dediydim de
Etrafında yeni hat almış ve zarfı hala duran birinin sim kartını takabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bundan başka yol yok

yeni PC'ci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Etrafında yeni hat almış ve zarfı hala duran birinin sim kartını takabilirsin

Bundan başka yol yok
Tmm saolasin bu denenebilir

Belki işine yarar;
Burda yazanı zaten denemiştim ama saolasin genede ☺️
De eski telde wifiyi kapatmıştım suanlik nasıl olsa kullanmiyom diye (yenisindede öyle kullanmadikca kapatiyorumda)
Peki bundan başka bildiğin herhangi bi yol varmı ne olursa

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,072
Rica ederim işlemi yaptığınızda şifreyi açıp açamdığınızı yazarsanız sevinirim.

突厥汗國

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,275
Emin değilim ama Linux Ortamına Usb Portu ile telefon Baglanıp Komple Data cekılebılır Tahmin edıyorum daha evvelde denedım ama Hangı Linux Ortamı suan Hatırlamıyorum, Data cekıldıgıne göre ıcınde Resım vs ıstedıgını cekersinde.

yeni PC'ci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Emin değilim ama Linux Ortamına Usb Portu ile telefon Baglanıp Komple Data cekılebılır Tahmin edıyorum daha evvelde denedım ama Hangı Linux Ortamı suan Hatırlamıyorum, Data cekıldıgıne göre ıcınde Resım vs ıstedıgını cekersinde.
Peki mesela ozeldekileri filanda kurtarabilirmi