nasıldır iyi midir
Ne için alacağına bağlınasıldır iyi
nasıldır iyi midir
ya biraz oyun falan biraz da eba da dersler falan kuzenime bakıyorumN
Ne için alacağına bağlı
Kullanımına bağlı oyun için alacaksan yetersiz kalır pubg cod tarzı büyük oyunlarda eba eğitim için yeterli olurnasıldır iyi
nasıldır iyi midir
Pubg gibi oyunlarsa zevk almaz.Eğer normal clash of clans,clash royale gibi oyunlarsa o-alınya biraz oyun falan biraz da eba da dersler falan kuzenime bakıyorum
pubg kaldırmaz mıKullanımına bağlı oyun için alacaksan yetersiz kalır pubg cod tarzı büyük oyunlarda eba eğitim için yeterli olur
2 el aramıyorum yae tab 5 satayım
Lite oynatırpubg
pubg kaldırmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 el aramıyorum ya
kalsın o ozaman çünkü kuzenim pubg deliside birazdaLite oynatır
illaki indirip tabletin içinder geçer paraya yazık olmasınLite oynatır
Zor bu fiyata pubg için en az 4gb ramli tabletlere bakınkalsın o ozaman çünkü kuzenim pubg deliside birazda
illa pubg li kaldıran tableti aramıyorum kuzenim için bakıyorum illa kendi kafasına göre indirip bozar tableti onun için yaniZor bu fiyata pubg için en az 4gb ramli tabletlere bakın
O yüzden yukarda yazdım zaten büyük oyunlar için ytrsiz olur diekalsın o ozaman çünkü kuzenim pubg deliside birazda
illaki indirip tabletin içinder geçer paraya yazık olmasın
2 gb ramle pubgi oynayamazssın o lite versionudur ayrıca adı sanı duyulmamış cihaza para verilmz
Dostum yanlış koydum az önce şimdi linki değiştirdim vorcom sx pro da 4gb ram var.O yüzden yukarda yazdım zaten büyük oyunlar için ytrsiz olur die
2 gb ramle pubgi oynayamazssın
ya benim derdim lla pubg insin değil kuzenim tabletden anlamıyo etmiyo indirir tableti zorlar bozar sonra uğraşıcam yineO yüzden yukarda yazdım zaten büyük oyunlar için ytrsiz olur die
2 gb ramle pubgi oynayamazssın
İşlemcide 8 çekirdekli.Dostum yanlış koydun az önce şimdi linki değiştirdim vorcom sx pro da 4gb ram var.
4gb ram orta ayarlarda oynatır işlemciside iyi iseDostum yanlış koydun az önce şimdi linki değiştirdim vorcom sx pro da 4gb ram var.
nasıl sağlam mıdır vorcomDostum yanlış koydum az önce şimdi linki değiştirdim vorcom sx pro da 4gb ram var.
Piyasada fazla incelemesi yok ama şöyle birşey var. Pubg konusunda4gb ram orta ayarlarda oynatır işlemciside iyi ise
sağlam mıdır tabletPiyasada fazla incelemesi yok ama şöyle birşey var. Pubg konusunda
Bilmiyorum.sağlam mıdır tablet
Ben bu markayı duymadım hiç adı sanı blli olmayan cihazlarada para vrmm bn şahsen yinede kndi bilirPiyasada fazla incelemesi yok ama şöyle birşey var. Pubg konusunda
bende bilmedim markalara felan vermek istemiyorum paraBen bu markayı duymadım hiç adı sanı blli olmayan cihazlarada para vrmm bn şahsen yinede kndi bilir
Vorcom heralde bir Türk toptancı markasıymış.Ben bu markayı duymadım hiç adı sanı blli olmayan cihazlarada para vrmm bn şahsen yinede kndi bilir
belli olmuyor 1 2 aya bozuluyor sonra uğraşıyorsunBen bu markayı duymadım hiç adı sanı blli olmayan cihazlarada para vrmm bn şahsen yinede kndi bilir
İlkz dydumVorcom heralde bir Türk toptancı markasıymış.