- Reaksiyon puanı
- 3,293
J7 prime (g601f) telefonuma miui custom rom kurmak istiyorum bu benim ilk mesajim youtubeda videolari var ama yabanci naail yapacagimi anlatacak varmi????
DM Atarsanız Detaylı Yardımcı Olabilirim Exynos Modlamalarından Rom Kurularımlarından Vb... Konulardan Anlıyorum Memnun Olurum İyi ForumlarJ7 prime (g601f) telefonuma miui custom rom kurmak istiyorum bu benim ilk mesajim youtubeda videolari var ama yabanci naail yapacagimi anlatacak varmi????
tamam dm gelicem suan atiyimmi pekiDM Atarsanız Detaylı Yardımcı Olabilirim Exynos Modlamalarından Rom Kurularımlarından Vb... Konulardan Anlıyorum Memnun Olurum İyi Forumlar
DM Atarsanız Detaylı Yardımcı Olabilirim Exynos Modlamalarından Rom Kurularımlarından Vb... Konulardan Anlıyorum Memnun Olurum İyi ForumlarJ7 prime (g601f) telefonuma miui custom rom kurmak istiyorum bu benim ilk mesajim youtubeda videolari var ama yabanci naail yapacagimi anlatacak varmi????
tamam tesekkurlerBunu yapmanızı pek de önermem.
Zaten ağır grafikleri ve animasyonları var, J7 Prime iyice mahvolacaktır. Bir de optimize edilmemiş, ayrıca çok başka bir markanın çok başka bir modeli.