Barkın45
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Telefon alacağım 2000 3800 TL arası önerdiğiniz telefon varmı?
hi res desteği realme 6 prodada var ayrıca 90 hz ekran ve dolby atmos varMi note 10 lite bence fiyatına göre çok iyi. Realme 6 da çok iyi diyorlar ama ben tasarım, ekran gövde oranı ve hi-res desteği yüzünden note 10 lite alırdım.
O zaman iyiymiş ama yine de tasarım için tercih ederim. Amoled olması baya iyi benim için. Tabi herkesin önemsediği şeyler farklı oluyor.hi res desteği realme 6 prodada var ayrıca 90 hz ekran ve dolby atmos var
hangisi ona göreyse onu alsın bence
orası öyle biri amoled sever biri masraftan kaçınıp ıps sever herkesin şahsi görüşüO zaman iyiymiş ama yine de tasarım için tercih ederim. Amoled olması baya iyi benim için. Tabi herkesin önemsediği şeyler farklı oluyor.
Sadece 90 Hz veya dolby atmos yok fark olarak.hi res desteği realme 6 prodada var ayrıca 90 hz ekran ve dolby atmos var
hangisi ona göreyse onu alsın bence
Mi note 10 lite kullanıyorum. Tavsiye ederim. Gayet kullanıcı telefonu. Hiçbir şeyin eksikligini hissetmiyorsun. Kamera batarya ekran gereğinden fazla iyi. Şiddetle tavsiye ederim.Telefon alacağım 2000 3800 TL arası önerdiğiniz telefon varmı?
Mi note 10 lite yada Realme 6 pro almanı tavsiye ederim.Telefon alacağım 2000 3800 TL arası önerdiğiniz telefon varmı?
Realme 6 Pro almanı öneririm.Telefon alacağım 2000 3800 TL arası önerdiğiniz telefon varmı?
biride başka öneri versin ben mesela hepsiburadadan samsung m51 aldım kulaklık hediyeli ve satışa çıktığında indirim olursa fazla verdiğim bana iade edilecekTelefon alacağım 2000 3800 TL arası önerdiğiniz telefon varmı?
3 gün fazla olmuş. M51 de olabilir ama çok büyük bir telefon.biride başka öneri versin ben mesela hepsiburadadan samsung m51 aldım kulaklık hediyeli ve satışa çıktığında indirim olursa fazla verdiğim bana iade edilecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefonu neden aldım dersen 3000 den sonraki iyi telefonlara bak az çok kamera performans vs yakın seyrediyor ama bu telefonun mükemmelliği 7000mah pili 3 günde bir şaja takınca anlarsın ne dediğimi