Aga 8 gb ram ne grafik yok zaten
Yeni nedil de fall guysun grafiki volarant düsük ama gereksinimle yüksekHocam saçma gelebilir belki ama büyük ihtimalle yeni nesil bir oyun olduğu içindir öyle ki PlayStation 4 de bile fan sesi çıkaran oyun pc de bir zahmet istesin 8 gb
Nod filan grafi düsürmeOyunda çok fazla görsel şölen var. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
Oyunda çok fazla görsel şölen var. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
Bence de görsel şölenden ve grafiklerden olabilir. Çok oyunculu olduğu için ve grafiklerden dolayı bu kadar sistem gereksinimleri var.Yeni nedil de fall guysun grafiki volarant düsük ama gereksinimle yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nod filan grafi düsürme
Grafik volarant düsük solende var bu nası 4 gb ramBence de görsel şölenden ve grafiklerden olabilir. Çok oyunculu olduğu için ve grafiklerden dolayı bu kadar sistem gereksinimleri var.
Tamamen geliştiricilerle alakalı. Oyunu 8gb ram için uyumlu yapmışlar.Grafik volarant düsük solende var bu nası 4 gb ram
Peki su sisten açarmı n2830 cpu intel hd grabhics 4 gb ram açarmınTamamen geliştiricilerle alakalı. Oyunu 8gb ram için uyumlu yapmışlar.
Cınna düşünmüyorum açacağını.Peki su sisten açarmı n2830 cpu intel hd grabhics 4 gb ram açarmın
Açabilcrk oyun pnerinin varmıCınna düşünmüyorum açacağını.
CoD serisinin eski oyunları olabilir.Açabilcrk oyun pnerinin varmı
Aga birşey sorcam sistem koty biliyom ama csgo 50 fps açılıyoCoD serisinin eski oyunları olabilir.
Ve ya Minecraft.
Okadarda değilAga birşey sorcam sistem koty biliyom ama csgo 50 fps açılıyo
İyi. Razer Cortex ile bir tık iyi oyunları da açabilir.Aga birşey sorcam sistem koty biliyom ama csgo 50 fps açılıyo
Okadarda değil
Ne peki sıkıldım agaİyi. Razer Cortex ile bir tık iyi oyunları da açabilir.
Rocket League. Epicte 1 hafta sonra beleş.Ne peki sıkıldım aga
Dediğin gibi 4gb ram. Oyun 8 istiyorsa açmayabilir.Peki su sisten açarmı n2830 cpu intel hd grabhics 4 gb ram açarmın