Sanki Net Değil Veya Birazda Buğulu Gibi Geliyor Fotoğraflar Öyle Bir Sıkıntı Görüyormusunuz Siz Yoksa Bende Psikolojik Mi AcabaNasıl bir problem mesela?
Düşük ışıkta pek bir performans beklemeyin zaten grenlenme yapar her cihaz.Sanki Net Değil Veya Birazda Buğulu Gibi Geliyor Fotoğraflar Öyle Bir Sıkıntı Görüyormusunuz Siz Yoksa Bende Psikolojik Mi Acaba
Fotoğraflar bence iyi.Gece Fotoğrafını otomatik modda mı yoksa Gece modunda mı çektin?S10+ Cihazımda Ufak Kamera Problemi Var Gibi Seziyorum Bir Kaç Fotoğraf Atmak İstiyorum Özellikle @grbzz Hocam Sizde İncelerseniz Sevinirim![]()
![]()
Gece Modunda Çektim HocamFotoğraflar bence iyi.Gece Fotoğrafını otomatik modda mı yoksa Gece modunda mı çektin?
Gece fotoğraf çekerken özellikle gece modunu kullanırken cihazı sabit tut,kımıldama,bide kadraja hareketli nesne alma.Çektiğin gece Fotoğrafında bir miktar kumlanma var.Bu senden mi kaynaklanıyor? Yoksa yazılım mı onu bilmiyorum.Dediklerimi uygula eğer yine kumlanma olursa anlaki kamera yazılımı gece bu kadar.Gece Modunda Çektim Hocam
Ya Fotoğraf Kötü Demiyorum Gayet İyi Ama Benim S10+ Imda Diğer Cihazlara Göre Bir Sorun Olmasından Kuşkulandım SadeceGece fotoğraf çekerken özellikle gece modunu kullanırken cihazı sabit tut,kımıldama,bide kadraja hareketli nesne alma.Çektiğin gece Fotoğrafında bir miktar kumlanma var.Bu senden mi kaynaklanıyor? Yoksa yazılım mı onu bilmiyorum.Dediklerimi uygula eğer yine kumlanma olursa anlaki kamera yazılımı gece bu kadar.
S10 plus Kamerası gayet iyi.Cihazın Kamerasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum.Sen dediklerimi yap.İyi forumlar.Ya Fotoğraf Kötü Demiyorum Gayet İyi Ama Benim S10+ Imda Diğer Cihazlara Göre Bir Sorun Olmasından Kuşkulandım Sadece