ben verdim arkadasaRiot Games'in oyunlarını hakkında bilgim yok maalesef.![]()
haa 2. birsey daha söyliyim. eğer pcende 3.parti uygulama oyun v.b varsa veya hile olarak algılamıs olabilir ben Keymaker yüzünden valorannta ban yemistim
yokben verdim arkadasabilgileri
Mesaj otomatik birleştirildi:
haa 2. birsey daha söyliyim. eğer pcende 3.parti uygulama oyun v.b varsa veya hile olarak algılamıs olabilir ben Keymaker yüzünden valorannta ban yemistim![]()
Olmadıben verdim arkadasabilgileri
haa 2. birsey daha söyliyim. eğer pcende 3.parti uygulama oyun v.b varsa veya hile olarak algılamıs olabilir ben Keymaker yüzünden valorannta ban yemistim![]()
hepsini yaptın mı?Olmadı
Ecethepsini yaptın mı?
baska heap acıp giirmeye calıs. ayrıca vanguard silip yükleyince zaten düzeliyor. garip
Neden banlanın ca oyuna girirmezBanlanmıssın. eğer öyle oluyosa.
yeni hesap acıp girdiğinde de böyle oluyorsaOyuna giriyom alıstırmayı açıyom 5 dk sonra hata viriyor
Deneyime hesap açıp simdi feniyememyeni hesap acıp girdiğinde de böyle oluyorsa
![]()
landın. hile falan acmıssındır. yada 3.parti crack oyun filan vardır. bende ban yedim 3.parti Keymaker yüzünden bandicam full yapma programından.
büyük ihtimal banlandın. eğer banlandıysan hileden bir daha girmezsin umarım. fakat 3.partiden banlandıysan tekrar girebilirsin umarım.Deneyime hesap açıp simdi feniyemem
Cracli oyun var çokyeni hesap acıp girdiğinde de böyle oluyorsa
![]()
landın. hile falan acmıssındır. yada 3.parti crack oyun filan vardır. bende ban yedim 3.parti Keymaker yüzünden bandicam full yapma programından.
Hile açmam hileye karsıyım ama kprsana karsı değilimbüyük ihtimal banlandın. eğer banlandıysan hileden bir daha girmezsin umarım. fakat 3.partiden banlandıysan tekrar girebilirsin umarım.
Yeni hesap açıp dene.
crack li oyunlardan yemisindir. hile olarak algılanıyor genelde. özllikle öyle seylerden. bende keymaker dan ban yedim. hile değil ama 3.parti yasal değilCracli oyun var çok
Hile açmam hileye karsıyım ama kprsana karsı değilim
-1 benimkicrack li oyunlardan yemisindir. hile olarak algılanıyor genelde. özllikle öyle seylerden. bende keymaker dan ban yedim. hile değil ama 3.parti yasal değil
benim ban yeme anım:
Valorwanttaydım iyi oynuyodum.videoya cekiyim dedim...
Bandicamı actım full değildi. keymakerı actım lisansladım. ardından bandicamı acıp video cektim.
ondan sonra olanlar oldu.
yattım kalktım valorant girdim Ban temistim hata kodum 61 ve 1 oluyordu genelde ama 61i ok görmüstüm.
Oneip resetle dene.
modemi kapat aç yani