LoKi*
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 486
S10 e mi daha iyiydir note 10 lite mı kamera batarya performans olarak
İkisi arasında batarya performansında Note 10 lite,kamerada S10e daha iyi.Sizin yerinizde olsam İkisinide bulaşmaz S10 lite alırdım.S10 e mi daha iyiydir note 10 lite mı kamera batarya performans olarak
Performans ve kamera olarak S10e, batarya olarak Note 10 Lite.S10 e mi daha iyiydir note 10 lite mı kamera batarya performans olarak
İkisi arasında batarya performansında Note 10 lite,kamerada S10e daha iyi.Sizin yerinizde olsam İkisinide bulaşmaz S10 lite alırdım.
Pil olarak Note 10 Lite ama Kamera olarak S10e daha iyidir.
Performans ve kamera olarak S10e, batarya olarak Note 10 Lite.
Peki siz olsaydınız hangisini alırdınız ya da bu fiyata hangi telefonu alırdınız?Kamera olarak S10e. Batarya performansı olarak Note 10 lite.
Bu ikisi arasında Note 10 lite öneririm.Peki siz olsaydınız hangisini alırdınız ya da bu fiyata hangi telefonu alırdınız?
İkisinide pas geçer ya Nova5t alırdım yada bütçeyi arttırıp S10 lite alırdım.Peki siz olsaydınız hangisini alırdınız ya da bu fiyata hangi telefonu alırdınız?
Tam bütçeniz nedir?Peki siz olsaydınız hangisini alırdınız ya da bu fiyata hangi telefonu alırdınız?
4000 5000 ama 5500 de olabilirTam bütçeniz nedir?
Şu an S10+ indirimde ve tam bütçenize uygun bence kaçırmayın derim.4000 5000 ama 5500 de olabilir
Aynen.Şu an S10+ indirimde ve tam bütçenize uygun bence kaçırmayın derim.