MSefaB
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 53
selam arkadaşlar parfüm ya da deodrant önerir misiniz bir de ben koku için istiyorum parfüm mü almalıyım deodrant mı
ne almalıyım
ne almalıyım
dostum orijinal almana gerek yok david walker dan alıyorum bendebir de carfursa migros vb marketlerde olanlardan önerin çünkü kokusuna bakıp almak istiyorum
Rebul Blazer 90 ml Parfüm + 200 ml Duş Jeli Seti Rbl | TrendyolParfüm rbl blazer.
Deodorant axe
Ben onu kullanıyorum kokusu 1 gün üstünde kalıyor. 2. Gün sadece kıyafeti koklasan kokusu gelir.
Rebul Sport Erkek Edt 90 ml + Duş Jeli 200 ml 8691226628103 | TrendyolBen onu kullanıyorum kokusu 1 gün üstünde kalıyor. 2. Gün sadece kıyafeti koklasan kokusu gelir.
Koku olarak erkeksi güzel kokusu var.
fiyat biraz pahalı dostum max 50 tl civarı lazım![]()
SEOUL 100 ML
ZARA SEOUL 532-8 SINSA DONG GANGNAM-GU EDT 100 ML (3.4 FL. OZ). Aromatik eau de toilette. Fındık, biber ve kehribar notaları saçan koku. Modern, spor ve ışık saçan bir koku.www.zara.com
Bu da aynı marka olduğundan dolayı kalite olarak fark olacağını sanmıyorum. Koku olarak daha farklı olabilir belki ama alınır bence.Rebul Sport Erkek Edt 90 ml + Duş Jeli 200 ml 8691226628103 | Trendyol
bunu biliyor musun çok şık durdu gözümde