En Ucuz Sıfır Masaüstü pc önerisi

akilli55

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Eba ders işlerinde kullanılmak üzere pc kasası toplayacak olsak hangi ürünleri tavsiye edersiniz. Benim kabataslak vatanda baktığım 1476 TL tutuyor. Bu parçalar sıkıntı yaratır mı? veya yerine önerebileceğiniz ürün var mı? (Temel kriter fiyatı ucuz olmalı)

Rıza01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Eba ders işlerinde kullanılmak üzere pc kasası toplayacak olsak hangi ürünleri tavsiye edersiniz. Benim kabataslak vatanda baktığım 1476 TL tutuyor. Bu parçalar sıkıntı yaratır mı? veya yerine önerebileceğiniz ürün var mı? (Temel kriter fiyatı ucuz olmalı)

Sistem güzel olmuş ancak seçtiğiniz 4 gb ram hem bu sistemle uyumlu olmayan eski bir ram hem de artık günlük kullanımda bile 4 gb yetersiz. GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu rami alın günlük kullanım için fazlasıyla 8 gb işinizi görecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem güzel olmuş ancak seçtiğiniz 4 gb ram hem bu sistemle uyumlu olmayan eski bir ram hem de artık günlük kullanımda bile 4 gb yetersiz. GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL16 1.35V Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu rami alın günlük kullanım için fazlasıyla 8 gb işinizi görecektir. Ve ayrıca 9100F ile görüntü alamazsınız. Harici bir ekran kartı gerek.

Son düzenleme:

akilli55

Asistan
Reaksiyon puanı
41
tamam rami değiştirdim. anakart işlemci uyumsuzluk olmaz değil mi? Sonra sistemi çalıştıramama durumu çıkmasın karşımıza.

Rıza01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
tamam rami değiştirdim. anakart işlemci uyumsuzluk olmaz değil mi? Sonra sistemi çalıştıramama durumu çıkmasın karşımıza.
Uyumlu ancak dediğim gibi i3-9100f de onboard ekran kartı yok. Herhangi bir ekran kartı takmak zorundasınız. Takmaz iseniz görüntü alamazsınız. Yok ise ekran kartınız AMD Ryzen™3 3200G Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz - 4GHz 6MB 65W 12nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ve MSI A320M-A PRO AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200 MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu ikiliyi alın derim içinde GT1030 gücünde bir ekran kartı var bana kalırsa bu ikili daha mantıklı.

akilli55

Asistan
Reaksiyon puanı
41
teşekkür ederim bu işlemci ve anakartı listeye ekledim. sağolun tekrardan.