Marco Diaz
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 179
Arkadaşlar iki gün önce Xiaomi Redmi Note 9 Pro aldım fakat şarj yüzde yüz olmasına rağmen dolmasına 52sa. 45dk. Kaldı yazıyor.Ne yapmalıyım?
Garip hayatımda böyle bir şey görmedim foto alabilirmiyimArkadaşlar iki gün önce Xiaomi Redmi Note 9 Pro aldım fakat şarj yüzde yüz olmasına rağmen dolmasına 52sa. 45dk. Kaldı yazıyor.Ne yapmalıyım?
Hemen bir dakikaGarip hayatımda böyle bir şey görmedim foto alabilirmiyim
Hayır yanlışsın hani android telefonlarda jarjın ne zaman tam dolacağını söyler ya o buga girmişKullandıkça dengini alır o 7 gün boyunca kullanım sürenize göre tahminde bulunuyor
Yanlış okumuşum pilin bitmesine kalan süre olarak anladım. Şarjın dolmasına kalan süre değilHayır yanlışsın hani android telefonlarda jarjın ne zaman tam dolacağını söyler ya o buga girmiş
Pek bir yararı olurmu bilemem ancak pili tam olarak bitirin ve kapalı halde şarja takın yüksek ihtimal çözülecekArkadaşlar iki gün önce Xiaomi Redmi Note 9 Pro aldım fakat şarj yüzde yüz olmasına rağmen dolmasına 52sa. 45dk. Kaldı yazıyor.Ne yapmalıyım?
Pek bir yararı olurmu bilemem ancak pili tam olarak bitirin ve kapalı halde şarja takın yüksek ihtimal çözülecek
O büyük ihtimalle şarjın bitmesine 52 saat var diyor.
Arkadaşlar desteği arayacağım herkesin yardımı için teşekkürlerŞarja taktım denemek için aynı telefon. %66 charging yazıyor.
heh aynenHocam miui telefonlarda sarj %100 dolduktan sonra telefonun boşta kalabileceği şarj süresini yazıyor. Hiçbir sıkıntı yok ben redmi note 8 pro kullanıyorum 39 saat 42 dakika yazıyor bende de.
Bende mi note 10 lite var bendede dolunca 57 saat kaldı diyor.Arkadaşlar desteği arayacağım herkesin yardımı için teşekkürler