ᵀᴬᴺᴷ
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 192
Merhabalar. Öğretmen ödev verdi de cemiyetler konusundan 100 soru çözmem gerek ancak internette yazıcı ile çıkarılacak test bulamadım. Nereden bulabilirim?
Şimdi bayağı bir baktım söylediğiniz yere ama orada benim istediğim gibi test yok. O sadece ünite üzerine test. Bana bir konu üstüne lazım.Eba kazanım testlerine bakın.
Hocam öyle yapacaktım ancak sorduk illaki kağıt istinde olmalıymış. Şuanlık test kitaplarıyla birlikte 60 soru buldum. 40 adet kaldı.Online test çözüp ekran fotoğrafını da alabilirsiniz bence.
Test kitaplarının online versiyonlarına bakın.Hocam öyle yapacaktım ancak sorduk illaki kağıt istinde olmalıymış. Şuanlık test kitaplarıyla birlikte 60 soru buldum. 40 adet kaldı.
Eğitim hane den bul kırtasiye den yazdırMerhabalar. Öğretmen ödev verdi de cemiyetler konusundan 100 soru çözmem gerek ancak internette yazıcı ile çıkarılacak test bulamadım. Nereden bulabilirim?
Kendi yazıcım ile yapabilir miyim?Eğitim hane den bul kırtasiye den yazdır
EvetKendi yazıcım ile yapabilir miyim?
ebada İnkılap dersini açıp herhangi bir konuya girince altta muhtemelen pdf halinde olan kitaplar olması lazım genelde de iki çeşit olduğu için bi 15-20 tane de ordan soru çıkar diye düşünüyorumMerhabalar. Öğretmen ödev verdi de cemiyetler konusundan 100 soru çözmem gerek ancak internette yazıcı ile çıkarılacak test bulamadım. Nereden bulabilirim?