Windowstan Linuxa Geçmeli miyim?

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Öncelikle Hoş geldiniz windows kullanmaktayım ve linuxa bir geçiş yapma yönündeyim
kullandığımı programlar:
yazılım ile ilgili şeyler mesela visual studio,Atom vb
stremlabs veya herhangi bir ekran kaydetme programı
steam sadece witcher oynuyorum witcher 1 ve witcher 2 acaba linuxa yüklenir mi?
birde bir edit programı önceden windowsta bulunan video düzlenliyici ile düzeliyrdum linuxa uyumu bir edit programı var mıdır? (tabi sistemime göre)

Diğerleri zaten linuxta bulunuyor sizin önerileriniz nedir teşekkür ederim

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Öncelikle Hoş geldiniz windows kullanmaktayım ve linuxa bir geçiş yapma yönündeyim
kullandığımı programlar:
birde bir edit programı önceden windowsta bulunan video düzlenliyici ile düzeliyrdum linuxa uyumu bir edit programı var mıdır? (tabi sistemime göre)

Eğer günlük,sıradan bir kullanıcıysanız ve oyun oynuyorsanız geçmenizi tavsiye etmiyorum.Bence geçerken tümüyle geçmeyin,DualBoot olarak geçin.Emin olun en az 1 ay sonra Windows'a geri dönmek isteyeceksiniz.Meraklıysanız kurun bir bakın ancak dediğim gibi günlük kullanıcılar için garip gelebilir...

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Eğer günlük,sıradan bir kullanıcıysanız ve oyun oynuyorsanız geçmenizi tavsiye etmiyorum.Bence geçerken tümüyle geçmeyin,DualBoot olarak geçin.Emin olun en az 1 ay sonra Windows'a geri dönmek isteyeceksiniz.Meraklıysanız kurun bir bakın ancak dediğim gibi günlük kullanıcılar için garip gelebilir...
Şuan Dula boot tayım oyun oynamıyorum dediğim gibi tek witcher serisi sıradan bir kullanıcıyım evet o doğru ama kararsız kaldım

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Visual Studio ile C# öğreniyorsan bunu Windows üzerinde yapmalısın. Atom linux desteği var. OSB'nin Linux desteği var ama streamlabs'in yok. Witcher serisinde sadece Witcher 2'nin Linux desteği var resmi olarak. Oyunlarda Windows'ta daha iyi performans alırsın. Linuxta basit video düzenleme programları var Windowsun yerini tutar.

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Visual Studio ile C# öğreniyorsan bunu Windows üzerinde yapmalısın. Atom linux desteği var. OSB'nin Linux desteği var ama streamlabs'in yok. Witcher serisinde sadece Witcher 2'nin Linux desteği var resmi olarak. Oyunlarda Windows'ta daha iyi performans alırsın. Linuxta basit video düzenleme programları var Windowsun yerini tutar.
teşekkürler visual studio code 'unn linux desteği var bunu linuxta yapmaz mıyım?

ATHEON

Asistan
Reaksiyon puanı
79
İkisini aynı anda kullansan olmaz mı hocam? Dual boot windows 10 ve manjaro muazzam bir ikili olacaktır.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
kullandığımı programlar:

Oyun Falan Oynayacaksan Linux Kurma Derim

CoderF Sapiens

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Oyun Falan Oynayacaksan Linux Kurma Derim
tek witcher serisini oynuyorum işte ama witcher 1 ve 3 ün desteği yokmuş maalesef birde mavi ışık filtrasi bulunuyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisini aynı anda kullansan olmaz mı hocam? Dual boot windows 10 ve manjaro muazzam bir ikili olacaktır.
hocam şuan öyle kullanıyorum ama yakın zamanda alanım bitecek laptopu açtım hdd takma yeride bulunmuyor o yüzden tek bir işletim sistemi seçmek zorundayım

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
tek witcher serisini oynuyorum işte ama witcher 1 ve 3 ün desteği yokmuş maalesef birde mavi ışık filtrasi bulunuyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam şuan öyle kullanıyorum ama yakın zamanda alanım bitecek laptopu açtım hdd takma yeride bulunmuyor o yüzden tek bir işletim sistemi seçmek zorundayım
Kali Linux Kullanıyorum Ama Mavi Işık Filtresi Diye Bir Özellik Görmedim

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
Kullanım amacınıza bağlı olarak kendinizin karar vermesi daha iyi olur. Konuya bakana kadar arkadaşlar size rehber olmuş. :)

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
kullandığımı programlar:

Flashın Varsa Böyle Yapabilirsin