Ne zaman çıkacağına dair bir sızıntı vs var mı?Çok ufak dar boğaz ile 3700x sanırım. AMD tarafında RTX 3000 serisi için 4. nesilleri beklenmesi gerek diye düşünüyorum.
İntel tarafında da 10700K sanırsam.
Hiç bilmiyorum.Ne zaman çıkacağına dair bir sızıntı vs var mı?
yeni çıkacak olan amd işlemcileri beklemeli mi yoksa 3700x yeter mi?Sanırım 3700X olmalı.
Anakartım amd uyumlu ama ve sadece oyun oynamıyorum rander 3D tasarımlar vs2080 Ti den bile daha güçlü bi e.kartı için AMD işlemci tavsiye etmeyin,derim. 2080 Ti bile,bu kadar fps farkı oluyorken ,3000 serisinde ,daha da fazla fark açılacaktır.İntelin 10.nesil işlemcilerini tavsiye ederim.
Alıntıdır. gamersnexus.net.
Ekli dosyayı görüntüle 115749
4.nesil AMD Ryzen'leri beklemek daha doğru.yeni çıkacak olan amd işlemcileri beklemeli mi yoksa 3700x yeter mi?
Oynasam bile cs go, lol ve cod serisi dışında oynamayacağımAnakartım amd uyumlu ama ve sadece oyun oynamıyorum rander 3D tasarımlar vs
Tahmini olarak ne zaman çıkar acaba4.nesil AMD Ryzen'leri beklemek daha doğru.![]()
Bu yıl sonu ya da 2021 başı çıkması bekleniyor diye biliyorum.Oynasam bile cs go, lol ve cod serisi dışında oynamayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahmini olarak ne zaman çıkar acaba
8 ekimde tanıtılacak aralık gibide gelir o zamana kadar rtx 3000 de ülkeye gelmiş olur.Bu yıl sonu ya da 2021 başı çıkması bekleniyor diye biliyorum.
Anakartı güncelleyeli 3 veya 4 gün oluyor3700x bile darbağoz yapıyor siz düşünün yeni anakart alamazmsınız
Yanlışım yoksa itıpyada rtx 3000 çıktığı gün stoklarda olacak şu an sitesinde var8 ekimde tanıtılacak aralık gibide gelir o zamana kadar rtx 3000 de ülkeye gelmiş olur.
siz bilirsiniz ama rtx 3000 serisi çok güçlü bence amd 4000 serisi de çok güçlü olucak beklerseniz sizin için daha faydalı olur.Anakartı güncelleyeli 3 veya 4 gün oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlışım yoksa itıpyada rtx 3000 çıktığı gün stoklarda olacak şu an sitesinde var
Galiba ekran kartına para yatırınca işlemciye para kalmamış.Hocam ben olsam i7 10700K alırdım RTX3000 serisi için.
Bence mantıksız hocam. Eşdeğer güçte birbiri ile stabil çalışan iki bileşen almak daha mantıklı geliyor.Galiba ekran kartına para yatırınca işlemciye para kalmamış.
bencede.Ryzen 4000 series i bekle.Büyük ihtimalle ucuz olacaklar.Ryzen 7 4.nesil bir işlemci alırsın o zaman.
Fazla bile.Kart ne getirir, performansı nasıl olur bilinmez ama şu anki kartın değerlerini göz önünde bulundurduğumda sadece oyun için 3080 almak mantıklı gelmiyor bana. 3070 her şeye yetecek seviyede amaç sadece oyunsa.